Skorer Rojo adım adım Fenerbahçe'ye

Rojo adım adım Fenerbahçe'ye

20.08.2019 - 00:54 | Son Güncellenme:

Defans hattına Marcos Rojo hamlesi yapmak isteyen Fenerbahçe, adım adım sona yaklaşıyor. Sol ayaklı olduğu için sol stoper ve sol bek oynayan Arjantinli, Manchester United'dan izin istiyor.

Rojo adım adım Fenerbahçeye

Defans hattına takviye arayan Fenerbahçe, Marcos Rojo konusunda sıcak gelişmeler yaşıyor. Arjantinli savunmacı konusunda Manchester United, kiralık anlaşma durumuna olumlu bakmaya başladı.

Haberin Devamı

The Times'ın haberine göre, Rojo'nun direkt forma giymek istediği için Fenerbahçe'nin transfer çalışmasına yakın durduğu belirtildi. Tecrübeli oyuncunun, Manchester United ile de görüşerek bir sezon kiralık gitmesine izin aradığı kaydedildi.

İngiltere'de 8 Ağustos'ta biten transfer döneminin son gününde Everton'a gitmesine izin çıkmayan 29 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe seçeneğini kullanmayı düşünüyor.

Ancak oyuncunun yıllık 8 milyon sterline varan maaşı sorun oldu. Fenerbahçe yarı yarıya ödemeyei ManU'ya sunarken, henüz net bir cevap alınamadı. ManU'da defans açısından Maguire'ın katılmasıyla alternatif çoğalırken, Rojo düşünülmüyor.

Yazarlar