GalatasarayRoland Sallai: Bunlardan ders çıkarmalıyız!

Roland Sallai: Bunlardan ders çıkarmalıyız!

28.09.2024 - 21:32 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı futbolcu Roland Sallai, Kasımpaşa maçından sonra konuştu.

Roland Sallai: Bunlardan ders çıkarmalıyız

Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da Roland Sallai açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Roland Sallai, "İlk yarı çok iyiydik. Daha sonra oyundan çıktım ve çok fazla izleyemedim. Üç tane gol yemek bizim kalitemizde olmamalı. Hatalarımızı görmeli ve bunlardan ders çıkarmalıyız" şeklinde konuştu.

Galatasaray taraftarına parantez açan Roland Sallai, "Taraftara teşekkür ederim. Beni harika karşıladılar. Birçok statta oynadım ama burası inanılmaz. Bu maçta da desteklerini esirgemediler. Teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

KEŞFETYENİ
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'

Cadde | 16.06.2025 - 08:24

Nihal Candan'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Dün hastanede doğum gününü kutlayan Nihal Candan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Yazarlar