Beşiktaş Ronaldo birinci, Quaresma ikinci

Ronaldo birinci, Quaresma ikinci

01.12.2012 - 11:31 | Son Güncellenme:

Portekiz’in ünlü isimleri için internet üzerinde yapılan aramaların aylık ortalama rakamlarına göre ‘futbolcular’ kategorisinde Cristiano Ronaldo ilk sırayı alırken, ikincilik Ricardo Quaresma’nın oldu.

Ronaldo birinci, Quaresma ikinci

Onur Dinçer/Skorer Özel

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta bu sezon forma şansı bulamayan ve uzun bir süredir yeşil sahalardan uzak kalan Ricardo Quaresma ülkesindeki popülerliğini ise hiç kaybetmiyor. Portekiz basınında yer alan habere göre yıldız futbolcu internet ortamında en çok aranan futbolcular sıralamasında ikinci sırayı aldı. Portekiz’in her alanda ünlü isimlerinin son dönemde google üzerindeki aylık aranma ortalamalarını listeyen haberde Ricardo Quaresma futbolcular listesinde, Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo’nun ardından ikinci sırayı aldı.

Ronaldo’nun google üzerindeki aylık aranma ortalaması 2240000, Quaresma’nınki ise 40500 adet olarak gerçekleşti. Spor adamları listesinde Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho 165000 rakamı ile ilk sırayı alırken, Portekiz’in efsane futbolcusu Eusebio da 27100 ile ikinci oldu. Sanatçılar, müzisyenler, karikatüristler, iş adamları ve mankenler gibi pek çok farklı meslekteki ‘enler’i açıklayan listede Cristiano Ronaldo’nun tüm kategorilerdeki diğer isimlere fark atarak ülkenin internet üzerinde en çok aranan ismi olması dikkat çekti.