Dünyadan Futbol Ronaldo gönülleri fethetti! Golden sonra secdeye gitti

Ronaldo gönülleri fethetti! Golden sonra secdeye gitti

24.05.2023 - 07:53 | Son Güncellenme:

Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, Al Shabab Riyadh maçında takımını galibiyete taşıyan golü atmasının ardından secdeye gitti. Takım arkadaşları, Portekizli süperstarın secde etmesine alkışla karşılık verdi.

Ronaldo gönülleri fethetti Golden sonra secdeye gitti

Suudi Arabistan Pro Lig 28. hafta maçında Cristiano Ronaldo, Anderson Talisca ve Luiz Gustavo gibi isimlerin formasını giydiği Al Nassr, konuk ettiği Al Shabab karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

GERİ DÖNDÜ, 3 PUANI KAPTI

Biri penaltıdan olmak üzere Cristian Guanca'nın 2 golüyle avantajı yakalayan konuk takım üstünlüğünü koruyamadı. 44'te Talisca ile umutlanan, 51'de Abdulrahman Ghareeb ile eşitliği yakalayan ev sahibi, 59'da Cristiano Ronaldo ile 3 puanı kaptı.

Ronaldo gönülleri fethetti Golden sonra secdeye gitti

AL NASSR'DAN 4 MAÇLIK SERİ

4 maçlık yenilmezlik, 2 maçlık galibiyet serisi yakalayan Dinko Jelicic'in ekibi, 63 puana yükselip, Al Ittihad'ın 3 puan gerisinde 2. sırada yer aldı. 3 maçtır kaybeden Vicente Moreno'lu Al Shabab ise 53 puanla 3. sırada haftayı kapattı.

RONALDO GALİBİYETİ GETİRDİ, SECDEYE GİTTİ

Al Nassr, takipçisi karşısında kritik bir galibiyet alırken 3 puanı getiren Cristiano Ronaldo, gol sevinci sırasında secdeye gitti. Ağlara giden gol sonrası neredeyse tüm takım, rakip kale önünde golün coşkusunu yaşarken, takım arkadaşları Ronaldo'nun secde etmesine alkışla karşılık verdi. O anlar izleyenler tarafından büyük beğeni aldı.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan Pro Lig'de çıktığı 15 maçta; 14 gol, 2 asistle oynayan Portekizli süperstar, takımının skor yükünü çeken isim olarak ön plana çıkıyor.

Ronaldo gönülleri fethetti Golden sonra secdeye gitti