Magazin Ronaldo'nun kız kardeşinden Real Madrid başkanına ağır cevap

Ronaldo'nun kız kardeşinden Real Madrid başkanına ağır cevap

12.08.2022 - 11:06 | Son Güncellenme:

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Cristiano Ronaldo'yu transfer etmesini isteyen bir taraftara cevap verdi. Perez'in cevabını beğenmeyen Ronaldo'nun kız kardeşi ise ağır konuştu.

Ronaldonun kız kardeşinden Real Madrid başkanına ağır cevap

Manchester United'taki geleceği belirsizliğini koruyan Cristiano Ronaldo'nun transferi merak konusu oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahne almak isteyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu için Real Madrid iddiaları ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Bir taraftar Perez'e "Ronaldo'yu al" dedi

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'e bir taraftar "Ronaldo'yu al Başkan" dedi. La Liga'nın dev kulübü, eski yıldızını gönderdikten sonra hücum hattında Ronaldo etkisi bırakan bir oyuncu bulmakta zorlandı.

"Cristiano? 38 yaşında..."

Florentino Perez'in Ronaldo'yu istediklerini belirten taraftara cevabı ise şaşırttı. Perez, "Cristiano? 38 yaşında..." ifadelerini kullandı.

"Kendine saygı duy yaşlı adam.."

Real Madrid Başkanı Perez'in, Cristiano Ronaldo cevabından sonra yıldız futbolcunun kız kardeşi devreye girdi. Katia Aveiro, "38 yaşında ama yine iki metreden fazla zıplayabiliyor, 3 dakika orada kalabiliyor ve vücudunda yağ yok. Kendine saygı duy yaşlı adam.." dedi.

Haberin Devamı