Futbol Ronaldo'ya attığı mesaj sonrası acı tesadüf ortaya çıktı!

Ronaldo'ya attığı mesaj sonrası acı tesadüf ortaya çıktı!

21.04.2022 - 11:32 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ve Rodriguez çifti, geçtiğimiz gün yeni doğan oğlunun hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Ronaldo'nun paylaşımına gelen bir mesaj herkesi duygulandırdı.

Ronaldoya attığı mesaj sonrası acı tesadüf ortaya çıktı

Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz gün yeni doğan oğlunun hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Portekizli futbolcu yaşanan trajik olaydan sonra ilk kez görüntülendi. Öte yandan Ronaldo'nun paylaşımına gelen bir mesaj herkesi duygulandırdı.

Haberin Devamı

ARSENAL MAÇINDA SAHADA OLMASI BEKLENİYOR
Antrenman tesislerine şoförüyle birlikte gelen Ronaldo, arka koltukta kulağında kulaklık takılı şekilde otururken objektiflere yansıdı. Manchester United'ın gerçekleştirdiği antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışan Portekizli yıldızın hafta sonu oynanacak Arsenal maçında sahada olması bekleniyor.

"SENİ DAİMA SEVECEĞİZ"
Pazartesi günü oğullarını kaybettiklerini açıklayan Ronaldo ve Rodriguez çifti, "Oğlumuzun vefat ettiğini en derin üzüntümüzle duyurmak zorundayız. Bu herhangi bir ebeveynin hissedebileceği en büyük acıdır. Yalnızca kızımızın doğumu bize bu anı biraz umut ve mutlulukla yaşama gücü veriyor. Tüm uzman bakım ve destekleri için doktor ve hemşirelerimize teşekkür ederiz. Hepimiz bu kayıptan dolayı harap olduk ve bu zor zamanda mahremiyete saygı duyulmasını rica ediyoruz. Bebeğimiz, sen bizim meleğimizsin. Seni daima seveceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Ronaldoya attığı mesaj sonrası acı tesadüf ortaya çıktı

ANFIELD’DA DESTEK
Manchester United’ın Salı gecesi Liverpool’a 4-0 yenildiği maçta forma giyemeyen Ronaldo’ya ve sevgilisi Georgina Rodriguez’e, Anfield Road’da büyük destek vardı. Liverpool taraftarları, maçın 7. dakikasında Ronaldo’ya alkışlarla destek olurken “You Will Never Walk Alone” (Asla Yalnız Yürümeyeceksin) tezahüratı yapıldı.

SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR ETTİ
Cristiano Ronaldo'dan Liverpool tribünlerine teşekkür etti;  "Tek dünya... Tek spor... Tek küresel aile... Teşekkürler Anfield. Ben ve ailem bu saygı ve şefkat anını asla unutmayacağız.

DİĞER BEBEĞİ HAYATTA
Ronaldo ve Rodriguez Pazartesi günü yaptıkları açıklamada, erkek bebeklerinin ölümünü ‘en büyük acı’ olarak tanımladı. Ancak kız bebeklerinin hayatta kaldığı belirtildi.

Ronaldoya attığı mesaj sonrası acı tesadüf ortaya çıktı

BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Bu acı olay sonrası Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez'e dünyadan birçok başsağlığı mesajı yollandı. Sosyal medyada dikkat çeken bir yorum ise okuyanları üzüntüye boğdu.

HERKESİN GÖZLERİNİ DOLDURDU
Nicola Marsland ismindeki bir kullanıcı 2019 senesinde açtığı Twitter hesabından yalnızca bir adet gönderi paylaşmıştı. O da Ronaldo'ya yaptığı başsağlığı mesajıydı. Paylaştığı mesaj ise herkesin gözlerini doldurdu.

Haberin Devamı

'Erkek bebeğinizin haberini duyduğumuz için çok üzgünüz. Oğlumuz 2008'de Lyon'a karşı oynadığınızda sizinle maskot olarak sahaya çıktı. 6 ay sonra vefat etti. Ailemiz bugün acınızı paylaşıyor'

İŞTE O FOTOĞRAF

Ronaldoya attığı mesaj sonrası acı tesadüf ortaya çıktı

RONALDO'NUN 5 ÇOCUĞU VAR
Cristiano Ronaldo’nun, 5 çocuğu var. Babalık heyecanını ilk defa 4 Temmuz 2010 tarihinde yaşayan futbolcunun ilk çocuğunun ismi kendi ismiyle aynı. Taşıyıcı anneden dünyaya gelen Cristiano Jr.’ın annesinin adı gizlilik sözleşmesi nedeniyle açıklanmadı.

2017 yılında yine taşıyıcı anneden dünyaya gelen Mateo ve Eva ile Ronaldo üç çocuk babası oldu.

Cristiano Ronaldo'nun dördüncü çocuğu Alana Martina ise Georgina ile bir yıldan fazla süredir birlikteyken dünyaya geldi.

Son olarak ünlü futbolcu 28 Ekim 2021 tarihinde ikiz bebeklerinin olacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen bebeklerin biri kız biri erkek idi. Ancak yeni doğan erkek bebek hayata gözlerini yumdu.

Haberin Devamı

EN ÇOK KAZANAN FUTBOLCULAR ARASINDA
Sezon başında Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo, İngiltere'de en çok kazanan futbolcular arasında. Portekizli yıldız haftalık 375 bin Pound yıllık ise 20 milyon Pound kazanıyor.

750 BİN POUND BONUS
Manchester United'da 20 gol barajını geçen Cristiano Ronaldo, 750 bin poundu cebine koydu. 37 yaşındaki yıldız futbolcu, hat-trick için ise 100 bin pound daha kazandı.

Cristiano Ronaldo'nun attığı gol başına Manchester United'dan 100 bin pound kazanacağı belirtildi. Kırmızı Şeytanlar'ın en skorer oyuncusu konumunda bulunan 37 yaşındaki Ronaldo'nun sezonu takımın en golcü ismi olarak tamamlaması durumunda kazancının 1 milyon pounda yaklaşacağı belirtildi.

Yazarlar