Dünya Kupası Ronaldo'ya transfer şoku: Karar kesin! Kapılar kapandı

Ronaldo'ya transfer şoku: Karar kesin! Kapılar kapandı

24.11.2022 - 12:14 | Son Güncellenme:

Portekiz Milli Takımı ile Katar'da bir rüyayı gerçekleştirmeye hazırlanan Cristiano Ronaldo'ya bir şok daha! Geçtiğimiz günlerde Manchester United ile sözleşmesini fesheden Portekizli süperstarın geleceğine dair flaş bir gelişme daha yaşandı.

Ronaldoya transfer şoku: Karar kesin Kapılar kapandı

Tüm dünya Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı ile Katar'da neler yapacağını merak ederken geçtiğimiz günlerde şoke eden bir gelişme yaşandı. Manchester United, kulübün en büyük efsanelerinden olan Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini feshetti. Ronaldo'nun Piers Morgan'a verdiği röportajın yankıları United cephesinde büyük tepkilere neden olmuştu. Ronaldo'nun sözleşmesi resmen feshedilmişti.

Haberin Devamı

Dünya Kupası'ndaki tek kulüpsüz futbolcu konumunda bulunan Cristiano Ronaldo için flaş bir transfer gelişmesi daha yaşandı. İşte ayrıntılar...

Ronaldoya transfer şoku: Karar kesin Kapılar kapandı

SÖZLEŞMESİ RESMEN FESHEDİLDİ

Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Manchester United'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cristiano Ronaldo, karşılıklı anlaşma sonrası derhal Manchester United'dan ayrılmıştır.

Kulüp, Old Trafford'daki iki döneminde çıktığı 346 maçta 145 gol atarak yaptığı muazzam katkısından dolayı kendisine teşekkür ediyor, kendisine ve ailesine gelecekte başarılar diliyor.

Manchester United'daki herkes, Erik ten Hag yönetiminde takımın ilerlemesini sürdürmeye ve sahada başarı sağlamak için birlikte çalışmaya odaklanmak istiyor."

Haberin Devamı

Ronaldoya transfer şoku: Karar kesin Kapılar kapandı

RONALDO'DAN PAYLAŞIM

Kararın ardından Portekizli futbolcu paylaşımda bulundu ve şu ifadeleri kullandı: "Manchester United ile yaptığımız görüşmelerin ardından, sözleşmemizi sona erdirmek için karşılıklı olarak anlaştık. Manchester United'a gelecekte en iyisini diliyorum."

AL-NASSR İDDİASI

Manchester United ile sözleşmesini karşılıklı anlaşma ile fesheden Cristiano Ronaldo için talipler artıyor.

Marca'da yer alan habere göre, Al Nassr'ın, Portekizli yıldıza teklif yaptığı belirtildi. Ronaldo'nun, Suudi Arabistan'dan geçen yaz transfer döneminde 2 yıllık 242 milyon euro'luk teklifi reddettiği hatırlatılırken, Al Nassr'ın da bu rakama yakın bir öneri yaptığı ifade edildi.

Ronaldo'nun adı eski takımı Real Madrid ile birlikte, Chelsea, Newcastle United gibi ekiplerle de anılıyor.

Ronaldoya transfer şoku: Karar kesin Kapılar kapandı

REAL MADRID'E GERİ DÖNECEK Mİ?

Manchester United ile sözleşmesi feshedilen Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e geri döneceği iddia edildi. Fransa Milli Takımı'nda sakatlanan Karim Benzema'nın durumunun belirsizliğini koruduğu ve Ocak ayında Ronaldo'nun yeniden eflatun-beyazlılara dönebileceği belirtildi.

Ronaldo'nun da Real Madrid'e sıcak baktığı ve gelen teklifleri Real Madrid için geri çevirdiği Avrupa basınında yer aldı.

AS'TAN RONALDO İDDİASI: KAPILAR KAPANDI

Haberin Devamı

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen AS, Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'in gündemine geldiği fakat yönetim kurulunun Ronaldo'ya kapılarını kapadığını belirtti. Habere göre Benzema'nın beklenenden önce geri cdöneceği ve bu nedenle Ronaldo transferinin imkansız olduğu ifade edildi.

Yazılan haberlerin yanı sıra Real Madrid taraftarlarının Ronaldo hayali kurmaktan vazgeçmeleri gerektiği ve Ronaldo'nun efsanesi olduğu Real Madrid'e geri dönmesinin mümkün olmadığı ifade edildi.

Ronaldoya transfer şoku: Karar kesin Kapılar kapandı

AS'ta yer alan haberin detayında şu ifadeler yer alıyor;

"Cristiano Ronaldo, Real Madrid'e geri dönmeyecek. Ronaldo'nun transferi Real Madrid yönetim kurulu tarafından dikkate alınmadı ve alınmayacak. Cristiano, 2009'dan 2018'e kadar Madrid'deydi ve kulüp tarihinde en çok gol atan oyuncu oldu. Şampiyonlar Ligi ve dört Ballon d'Or kazandı. Ronaldo'nun Real Madrid'e yaşattıkları keyifle hatırlanacak. Ancak artık Real Madrid'in sportif faaliyetlerine hizmet etmeyecek. Salı günü Manchester United ile sözleşmesini fesheden Ronaldo'nun Real Madrid'e geri dönme olasılığı sosyal medyanın en çok konuşulan olaylarından oldu. Benzema'nın bu sezon devam eden kas sakatlıkları nedeniyle mümkün olan dakikaların yüzde 50'sini zar zor oynayabilmesi ve bu durumun Cristiano'yu Karim'in olası yokluğuna karşı 9. sıra için bir alternatif haline getirmesi de bu düşünceyi pekiştirdi. Ancak AS'nin öğrendiğine göre Benzema, Dünya Kupası'nda yaşadığı sakatlığı Aralık ayının sonlarına doğru atlatacak. Ancelotti, son Dünya Kupası'nı kaçırmanın mantıksal hayal kırıklığının üstesinden geldikten sonra dinlenmiş bir Karim'e sahip olmayı ve tek hedefinin Madrid olmasını umuyor. Sonuç olarak, birçok Real Madrid taraftarı tarafından sosyal ağlarda paylaşılan Cristiano'nun geri dönüşü hayali, gerçekleştirilmesi imkansız hayali bir seçenek olarak kalacak. Cristiano, profesyonel kariyerini Real Madrid'de son bulmayacak. Karar kesindir. Geri dönüş yok."

Haberin Devamı

Ronaldoya transfer şoku: Karar kesin Kapılar kapandı