İspanya La Liga Rus fenomen şaşırttı! Arda Güler tahmini hayrete düşürdü

Rus fenomen şaşırttı! Arda Güler tahmini hayrete düşürdü

14.03.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'i yakından takip eden Rus fenomen Svetlana Alekseeva'nın Celta Vigo maçı öncesi yaptığı paylaşım ortaya çıktı. Svetlana Alekseeva'nın tahmini sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Rus fenomen şaşırttı Arda Güler tahmini hayrete düşürdü

Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e imza atan Arda Güler, İspanyol devindeki ilk gol sevincini Celta Vigo karşılaşmasında yaşadı. Real Madrid maçlarını sıkı takip eden ve Arda Güler'e olan hayranlığıyla dikkat çeken Svetlana Alekseeva'nın maç sabahı yaptığı paylaşım büyük ses getirdi.

Haberin Devamı

Svetlana Alekseeva'nın Santiago Bernabeu'da çekildiği bir fotoğrafı Arda Güler forması giyerek paylaştığı gözlemlendi. Rus fenomeninin Celta Vigo maçı öncesi yaptığı paylaşıma şu notu düştüğü görüldü:

"Bernabeu'da bir maça daha hazırım. Bugün Arda Güler'in Real Madrid ile ilk golü olacak."

ARDA GÜLER: MADRİD'DE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

Real Madrid formasıyla ilk kez gol sevinci yaşayan Arda Güler maçın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Böylesine muhteşem bir atmosferde gol atmak harikaydı. Çok mutluyum, umarım daha çok gol atarım ve bunun için çok çalışacağım İyi bir maçtı, 4-0'lık galibiyet için tüm takımımı kutluyorum, ilk golümü attığım için çok mutluyum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim, şu ana kadar zor bir sezon geçirdim, umarım bugünden sonra daha iyi şeyler olur. Real Madrid'de olmaktan çok mutluyum, burası dünyanın en iyi kulübü ve zor olsa da bunun üstesinden gelebilecek kaliteye ve karaktere sahip olduğumu düşünüyorum. Daha önce de söylediğim gibi, umarım daha iyi şeyler olacak. Birebirde kalecinin önündeyken pozisyon kaybettiğini gördüm ve topu sağıma alıp şutumu çektim. Neyse ki gol oldu ve çok mutluyum."

Haberin Devamı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in attığı golle ilgili şu sözleri dile getirmişti: "Çok az süre aldı. Ama bir şeyler yapacağından emindim. Büyük bir yetenek. Çok güzel bir gol oldu. Burada çok büyük bir geleceği var. Bundan çok eminiz."

Yazarlar