Voleybol Rüya Takım belli oldu! Fenerbahçe ve Filenin Sultanları damgası

Rüya Takım belli oldu! Fenerbahçe ve Filenin Sultanları damgası

10.01.2024 - 10:03 | Son Güncellenme:

2023 yılı için ‘Rüya Takım’ oylaması sona erdi. Filenin Sultanları damga vururken Zehra Güneş talihsizlik yaşadı. Öte yandan Fenerbahçeli sporcular dikkat çekti.

Rüya Takım belli oldu Fenerbahçe ve Filenin Sultanları damgası

2023 yılı için ‘Rüya Takım’ oylaması Volley Box’ta sona erdi. Filenin Sultanları ve Sultanlar Ligi'nde birçok isim listelerde adeta başı çekti. Filenin Sultanları'nın ve Imoco'nun başantrenörü Santarelli, en iyi başantrenör listesinde zirve yer alırken 'En iyi orta oyuncu' oylamasında kıyasıya yarış gözlemlendi.

Haberin Devamı

SANTARELLI AÇIK ARA FARKLA
‘Rüya Takım’da başantrenörlük için birçok aday bulunmasına karşılık en çok oyu alan isim yüzde 55 ile A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Imoco’nun başantrenörü Daniele Santarelli oldu. Fenerbahçe başanternörü Lavarini ve VakıfBank başantrenörü Guidetti sırasıyla 3. ve 4. sırada yer aldı.

EN İYİ PASÖR ÇAPRAZI
En iyi pasör çaprazı oylamasında Melissa Vargas rakiplerine fark etti. Oyların yüzde 40'ını alan Vargas'ı, yüzde 23 ile Boskovic ve yüzde 11 ile Egonu takip etti.

1) Melissa Vargas / 1078 oy (40%)
2) Tijana Boskovic / 621 oy (23%)
3) Paola Egonu / 299 oy (11%)
4) Isabelle Haak / 147 oy (5%)
5) Ebrar Karakurt / 100 oy (4%)

ZEHRA GÜNEŞ KIL PAYI İLE KAÇIRDI
Orta oyuncular arasında kıyasıya bir yarış sergilendi. Eda Erdem zirvede tamamlarken onu Brezilyalı Ana Carol takip etti. VakıfBank ve Filenin Sultanları'nın yıldızı Zehra Güneş 23 oy farkla takıma girmeyi başaramadı.

Haberin Devamı

Rüya Takım belli oldu Fenerbahçe ve Filenin Sultanları damgası

FENERBAHÇE DAMGASI
Oylama sonuçlarının ardından Fenerbahçe, Rüya Takımı'nın yarısını oluşturdu. Kaptan Eda Erdem Dündar ve libero Gizem Örge yer aldı. Geçen sezon yaşanan şampiyonluğun önemli parçalarından olan Melissa Vargas listenin yıldızı oldu.

İşte 2023 Rüya Takımı belli oldu

PASÖR: Joanna Wolosz
PASÖR ÇAPRAZI: Melissa Vargas
SMAÇÖR: Hande Baladın
SMAÇÖR: Gabi Guimaraes
ORTA OYUNCU: Eda Erdem
ORTA OYUNCU: Ana Carol
LİBERO: Gizem Örge

Daniele Santarelli

Rüya Takım belli oldu Fenerbahçe ve Filenin Sultanları damgası

Yazarlar