Beşiktaş SABAHA KADAR SEYRETTİM

SABAHA KADAR SEYRETTİM

04.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Son saniyede attığı golle Beşiktaş’ı zafere uçuran siyah-beyazlı oyuncu, “Sabah beşe kadar maçın tekrarını izledim. Golden sonra yedek kulübesindeki sevinci görünce tüylerim diken diken oldu. Daha önce kaçırdığım pozisyonlarla taraftarı çok üzmüştüm. Umarım affetmişlerdir” dedi

SABAHA KADAR SEYRETTİM

SERDAR SARIDAĞ

Fenerbahçe derbisinin son saniyede attığı golle maçı bitiren Olcay, “o an”ı anlattı, Niang’ı göklere çıkardı. Genç oyuncu, “Sabah beşe kadar maçın tekrarını seyrettim. Attığım golden sonra yedek kulübesindeki sevinci görünce tüylerim diken diken oldu” ifadelerini kullandı.
Son saniye golünü anlatan Olcay, “O an kendimi çok güçlü hissediyordum. Maçta bir yarım saat daha olsaydı yine oynar, yine bu koşuyu yapardım. Hocalarımız kondisyon açısından bizleri çok iyi çalıştırıyor. Zaten geçen sezon kilometre olarak baktığınızda Bundesliga’nın en çok koşan oyuncularından biriydim” dedi.
Derbide kendisini en çok mutlu eden olayın birinin, Avrupa’nın en iyi kalecilerinden birine gol atması olduğunu belirten siyah-beyazlı futbolcu, “Karşımda Volkan gibi bir kaleci olduğu için o an çok hızlı düşünmek zorundaydım. Daha önce taraftarımızı ve camiayı, kaçırdığım goller nedeniyle üzdüm. Taraftar umarım beni affetmiştir” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kuyumcu terazisi gibi!
Niang’ın, çok iyi asist yaptığını da sözlerine ekleyen Olcay Şahan, “Niang maç içerisinde daha önce de bana kritik bir pas atmıştı. Çok iyi gol pasları da veriyor. Topun şiddetini iyi ayarlayabilen bir futbolcu. Ayağı sanki kuyumcu terazisi gibi” ifadeleri kullandı.
Beşiktaş’ta sezonun en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan genç futbolcu, daha yolun başında olduğunu söyleyerek “En büyük hayalim siyah-beyazlı forma altında şampiyonluk yaşamak. Bir diğer hayalim ise milli takım forması altında ülkem adına önemli başarılara imza atmak” yorumunu yaptı.