Galatasaray Sacha Boey'den 'Fenerbahçe'den teklif' sorusuna cevap!

Sacha Boey'den 'Fenerbahçe'den teklif' sorusuna cevap!

01.12.2022 - 11:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da performansıyla dikkat çeken Sacha Boey antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Boey sözleşme ve Fenerbahçe'den teklif sorularına cevap verdi.

Sacha Boeyden Fenerbahçeden teklif sorusuna cevap

Galatasaray'da Sacha Boey antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.  Boey sözleşme ve Fenerbahçe'den teklif sorularına cevap verdi.

Haberin Devamı

PROGRAM BELLİ OLDU
Galatasaray’ın Antalya’da yapacağı kamp programı belli oldu. Sarı-Kırmızılılar bu süreçte 2 hazırlık maçı oynayacak. 8- 16 Aralık Antalya’da kamp gerçekleştirecek olan Galatasaray, 10 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de Süper Lig temsilcisi Adana Demirspor ile karşılaşacak. Galatasaray, 16 Aralık Cuma günü ise saat 17.00’de Fransa’nın Toulouse takımıyla mücadele edecek.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
2021-22 sezonunda Ligue 1 ekibi Rennes'ten transfer edilen Boey, bu sezon Galatasaray'da 13 maçta görev aldı ve 1 asist üretti. Fransa'da daha önce Dijon takımında da oynayan Boey'in 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi devam ediyor.

LİGE DAMGA VURDU
Sezon başında kadroya dahil edilmeyen ve özel antrenör eşliğinde çalışmalar yapan Sacha Boey, sarı kırmızılı takımda formayı kaptıktan sonra bir daha bırakmadı. 22 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız futbolcu, Avrupa'nın en değerli 10 ligi baz alındığında maç başına en fazla ikili mücadele kazanan bek oyuncuları arasında.

Haberin Devamı

BOEY: İYİ SONUÇLAR PARLAMAMI SAĞLADI
Yükselen performansı için Sacha Boey "Bu sezon gelişimimin altındaki tek sebep, yaptığım çalışmalar. Takım dışında da idmanlarıma devam ettim sürekli olarak. Takımın iyi sonuçlar alması, benim de parlamamı sağladı." cevabını verdi.

30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi devam eden ve sarı-kırmızılı kulübün zam yapacağı konuşulan yıldız isim konuyla ilgili olarak şu cevabı verdi; "Berkan ve Bafe'yle çok iyi arkadaşız. Hem saha içinde hem de saha dışında. Sözleşme konularıyla ilgili durumları menajerime bırakıyorum. Ben şu an sadece futboluma odaklanıyorum. Sezon başında takımda değildim ancak şu an iyi bir durumdayım. Umarım sezon sonunu şampiyonlukla getiririz."

"DÜNYA KUPASI'NDA YER ALMAYI İSTİYORUM"
"Kamerun'un Dünya Kupası'nda ileri turlara gitmesini umuyorum. Çok büyük bir organizasyon. Ben şu an Galatasaray'a konsantreyim ama gelecekte Dünya Kupası'nda yer almayı istiyorum."

"Bana göre Başakşehir maçı, oynadığımız en iyi maçlardan biriydi. Zaten aldığımız skordan da bu belli oluyordu. Şu an da iyi bir şekilde çalışıyoruz. Aynı maçları yeniden tekrarlamak istiyoruz."

Haberin Devamı

FENERBAHÇE CEVABI
"Ne Fenerbahçe ile bir iletişimim oldu, ne de onlardan bana teklif geldi. Kendi performansıma bakıyorum. İstatistiklerle ilgilenmiyorum."