Almanya Bundesliga Sadio Mane'den transfer itirafı! 'Ayrılmak istemiyordum, çocuk gibi ağladım'

Sadio Mane'den transfer itirafı! 'Ayrılmak istemiyordum, çocuk gibi ağladım'

06.10.2022 - 18:01 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'in Senegalli yıldızı Sadio Mane suskunluğunu bozdu. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu uzun süre sonra bir transfer itirafında bulundu. Sadio Mane o dönemi anlatırken ayrılmak istemediğini ve çocuk gibi ağladığını açıkladı.

Sadio Maneden transfer itirafı Ayrılmak istemiyordum, çocuk gibi ağladım

Senegalli futbolcu Sadio Mane açıklamalarda bulundu. Fransız basınına konuşan Bayern Münih'in yıldızı transferi hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu kulüpten ayrıldığı dönemle ilgili itiraflarıyla dikkat çekti. İşte Sadio Mane'nin açıklamaları...

Haberin Devamı

Sadio Mane sezon başında Liverpool'dan Bayern Münih'e transfer oldu. Bavyera ekibi bu transfer için 32 milyon euroluk bir ödeme yaptı. Sadio Mane, Bayern Münih'le 30 Haziran 2025'e kadar sözleşme imzaladı. Tecrübeli futbolcunun Almanya kariyeri oldukça iyi başladı. Sadio Mane bu süreçte 13 müsabakada şans buldu. Senegalli oyuncu rakip fileleri 7 kez havalandırdı ve 1 asist yaptı.

Sadio Maneden transfer itirafı Ayrılmak istemiyordum, çocuk gibi ağladım

Senegal'de futbol hayatına başlayan Sadio Mane, 2011-2012 sezonunda Metz'in yolunu tuttu. Tecrübeli futbolcu kısa süre sonra Avusturya ekibi RB Salzburg'la anlaşma sağladı. Fransa Ligue 2'ye düşen Metz'den ayrılmak zorunda kalan ve RB Salzburg'a imza atan tecrübeli oyuncu o dönem hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

RMC Sport'a konuşan Sadio Mane, Metz'in zor bir dönemde olmasına rağmen ilk profesyonel olduğu kulüp olması nedeniyle Metz'de forma giymeye devam etmek istediğini belirtti. Metz'den başka bir yerde forma giymek istemediğini ve kendisini Metz'e ait gören Sadio Mane çarpıcı ifadeler kullandı.

Sadio Maneden transfer itirafı Ayrılmak istemiyordum, çocuk gibi ağladım

Metz'in eski başkanı Bernard Serin'in Sadio Mane için RB Salzburg'dan 4 milyon euro istediğini ve RB Salzburg'un bu teklifi kabul ettiğini belirten Senegalli diğer açıklamalarıyla dikkat çekti. RB Salzburg'un 4 milyon euroluk transfer teklifine rağmen ayrılmak istemediğini belirten Sadio Mane, "Ayrılmak istemiyordum ama buna mecburdum. Metz tarafından zorunda olduğum söylendi. Ağladım, daha dün gibi hatırlıyorum. Avusturya'ya gittiğim için çocuk gibi ağladım. Dil bilmiyordum, kimseyi tanımıyordum. Metz benim ikinci evimdi. Zor oldu ama sonunda ben Salzburg'a gitmeyi kabul ettim" dedi.