Beşiktaş Sağ gösterip sol vuracak!

Sağ gösterip sol vuracak!

16.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sağ bek arayan Beşiktaş, savunmanın hem sağında hem de solunda görev yapabilen bir oyuncuyu kadrosuna katacak.

Sağ gösterip sol vuracak

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılar; Sampdoria’da top koşturan Bereszynski, Atalanta forması giyen Castagne ve aynı kulüpten Djimsiti ile Sivassporlu Douglas için sürdürdüğü çalışmalarda sona yaklaştı. Kadro dışı bırakılan isimlerle yollarını ayırmaya çalışan yönetim, bütçenin rahatlaması durumunda Şenol Güneş’in kriterlerine en uygun olan ismi transfer edecek.

Ara transfer döneminde planlanan üç bölgeden ikisine takviye yaparak tüm yoğunluğunu sağ beke çeviren Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş’in çok istediği bu mevkiyi de bitirmek için artık geri sayıma geçti.

Sol bek özelliği de bulunan isimler üzerinde çalışan siyah-beyazlı yönetim, Sampdoria’da top koşturan Bartosz Bereszynski, Atalanta forması giyen Timothy Castagne ve aynı kulüpten Berat Djimsiti ile Demir Grup Sivassporlu Douglas için sürdürdüğü çalışmalarda sona doğru yaklaşıyor. Sağ bek transferinde acele etmeyerek önce takımdan bazı yerli ve yabancı futbolcuların da gitmesini bekleyen ve buna göre listeden bir sağ bek seçecek olan siyah-beyazlılar, bütçeye göre de hareket edecek.

Haberin Devamı

Vagner Love, Gökhan Töre, Tolga Zengin ve Tolgay Arslan gibi isimlerle kısa süre içinde yollarını ayırması halinde daha kaliteli bir sağ bek almayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, planların tutmaması halinde ise bütçe olarak en uygun sağ beki kiralık ya da bonservisiyle kadroya katmaya çalışacak.

Siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Şenol Güneş’in özel isteğiyle sağ bek listesindeki öncelikli oyuncuları, hem sağ hem de sol bek oynayabilen isimlerden oluşturdu. Yönetimin, sol bek de oynayabilen sağ bek transferini, Erzurumspor maçı öncesinde bitirmeye çalıştığı ifade edildi.

Esas bölgeleri sağ bek olan Bereszynski, Castagne ve Djimsiti savunmanın solunda da görev yapabiliyor. Djimsiti’nin ayrıca savunmanın ortasında da forma giyme özelliği bulunuyor.