Trabzonspor Sahne kalecilerin!

Sahne kalecilerin!

28.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milli kaleci Uğurcan Çakır hafta içi oynanan ve 2-2 biten İttifak Holding Konyaspor mücadelesinde yaptığı 8 kurtarışın ardından dün de kalesinde devleşti. Şanssız bir gol yese de milli kaleci, 6 şutun 5’inde başarılı oldu.

8 kurtarış yapmıştı

Haberin Devamı

Trabzonspor kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalırken sahnede kaleciler vardı. Bordo-mavili takımın yıldız file bekçisi Uğurcan Çakır hafta içi oynanan ve 2-2 biten İttifak Holding Konyaspor mücadelesinde yaptığı 8 kurtarışın ardından dün de kalesinde devleşti. Şanssız bir gol yese de milli kaleci, 6 şutun 5’inde başarılı oldu.

Çizgiden çıkardı

Uğurcan Çakır, kadar Alanyaspor’un kalecisi Serkan Kırıntılı da takımının kazandığı bir puanda önemli rol oynadı. Özellikle ikinci yarıda bordo-mavili takımın ataklarını başarıyla savunan tecrübeli file bekçisi uzatmalarda da çok önemli bir top çıkardı. Serkan Kırıntılı, Uğurcan gibi maçı 6 şutun 5’ini kurtararak tamamladı, çok büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

Fırtına’nın belalısı Davidson

Alanyaspor’un tecrübeli ismi Davidson geçen sezonun ardından yine Trabzonspor maçında sahne aldı. Ligde 8 Mart 2021’de oynadıkları ve 3-1 kazandıkları mücadelede 62. dakikada oyuna giren, ardından da attığı iki golle mücadeleye damga vuran Brezilyalı oyuncu dün de takımının öne geçtiği golde asisti yapan isim oldu.

Yazarlar