Trabzonspor Sahne Mas’ın

Sahne Mas’ın

24.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili formayla yıldızlaşan Emmanuel Mas, Arjantin’de de parlıyor. Milli takımda olan tecrübeli sol bek Şili maçında ilk 11’de yer aldı

Sahne Mas’ın

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Trabzonspor’da devre arasında takıma katılıp, kısa sürede başarılı olan Emmanuel Mas, milli takımda da rüştünü ispatladı.

Arjantin Milli Takımı’nın, Dünya Kupası elemelerinde Şili ile yaptığı maçta teknik direktör Edgardo Bauza, Mas’ı ilk 11’e aldı. Bauza, San Lorenzo’dan eski öğrencisi olan Mas’a olan güveninin sürdüğünü gösterdi ve 28 yaşındaki oyuncuya bir kez daha Messi, Aguero, Di Maria gibi yıldızlarla sahaya çıkma fırsatı tanıdı.

Takımı 4-2-3-1 sistemiyle sahaya sürdüğünü belirten Bauza, Mas’ın bu sistemde iyi iş çıkardığına dikkat çekerek verdiği kararı savundu.

Trabzonspor’a devre arasında gelen deneyimli sol bek büyük beğeni toplamıştı. Teknik direktör Ersun Yanal “Mas sanki 40 yıllık Trabzonsporlu gibi oynuyor” diyerek oyuncunun kısa sürede yakaladığı uyumu dile getirerek beğenisini gözler önüne koymuştu. Mas Arjantin formasını şu ana kadar 8 maçta giydi, bunlardan 7’sine ilk 11 başladı.