Dünyadan Futbol Sahte pasaportun sırrı toplarda çıktı

Sahte pasaportun sırrı toplarda çıktı

16.03.2020 - 14:30 | Son Güncellenme:

Ronaldinho’ya sahte pasaportu tedarik eden kadının evine baskın yapan Paraguay polisi, ilginç bir manzarayla karşılaştı. Ronaldinho resimli futbol toplarındaki fotoğrafın, sahte pasaporttakiyle aynı olduğu ortaya çıktı.

Sahte pasaportun sırrı toplarda çıktı

Paraguay’a sahte pasaportla girdiği için tutuklanarak cezaevine konulan Ronaldinho’nun durumuyla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Brezilyalı yıldız futbolcu geçtiğimiz hafta abisiyle birlikte gözaltına alınıp serbest bırakılmış, ardından sahtecilikten tutuklanmıştı.

Haberin Devamı

Paraguay polisi, sahte pasaportu futbolcuya tedarik ettiği belirtilen Dalia Lopez isimli kadın iş insanının evine baskın yaptı. Ronaldinho’nun tutuklanmasının ardından, ortadan kaybolan kadını evde bulamayan emniyet birimleri, buna karşın evde ummadığı bir manzara ile karşı karşıya kaldı.

Üzerinde Ronaldinho fotoğraflarının bulunduğu futbol toplarıyla karşılaşan polisler, yaptıkları karşılaştırmada, topların üzerindeki fotoğrafla, futbolcunun sahte pasaportunun üzerindeki resminin aynı olduğunu tespit etti. Aranan şahsın sahte pasaportlar için ödediği miktarın 18 bin dolar olduğu de belirtildi.