Galatasaray "Sakatlanmadan dönün" uyarısı

"Sakatlanmadan dönün" uyarısı

14.11.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da milli takımlara giden futbolculara, “Sakatlanmadan dönün” uyarısı yapıldı.

Sakatlanmadan dönün uyarısı

Cim-Bom’da milli takımlara giden futbolculara, “Sakatlanmadan dönün” uyarısı yapıldı. Sakatlara ek olarak birçok yıldız oyuncunun cezalı olması teknik heyeti harekete geçirdi.

Haberin Devamı

Avrupa ve ligde zorlu bir periyota girildiği belirtilerek, en ufak bir eksikliğin etkisinin çok fazla hissedileceği söylendi. Onyekuru, Belhanda, Feghouli, Serdar Aziz ,Ömer Bayram, Rodrigues, Muslera, Linnes gibi isimlerden milli maçlarda çok dikkatli olmaları ifade edildi.

Bu arada Ümit Milli Takım’a çağrılan Galatasaray’ın yetenekli savunma oyuncusu Ozan Kabak tedbir amacıyla kadrodan çıkarıldı.

Vedat İnceefe’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Ümit Milli Takımı’nın İskoçya ile yapacağı karşılaşma öncesi kadrodan çıkarılan Ozan’ın yerine bir başka Galatasaraylı Gökay, ay-yıldızlı ekibe dahil edildi.

Hedef Konya

Kayserispor’u deplasmanda 3-0 mağlup eden Galatasaray’da 3 günlük izin bitti. Sarı-kırmızılı takım bu akşam yapacağı idmanla Konyaspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Milli takımlara giden oyuncular nedeniyle kadro sıkıntısı yaşayan Cim-Bom’da altyapıdan bazı oyuncular antrenmanlarda kendilerini gösterme şansı bulacak.

Haberin Devamı

Yazarlar