Beşiktaş Saldırı iddiasının ardından Kayserispor Başkanı'ndan açıklama

Saldırı iddiasının ardından Kayserispor Başkanı'ndan açıklama

10.12.2017 - 23:36 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında 2 puan bırakırken, devre arasında ve maç sonunda bazı istenmeyen olayların yaşandığı ileri sürüldü. Kayserispor Başkanı Erol Bedir iddiaların ardından yaptığı açıklamada, "Beşiktaşlı yönetici Deniz Atalay ile görüştüm ve böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Ufak tefek tribünlerden tahriklerin olduğunu ve bunun her yerde yaşandığını dile getirdi. Ayrıca bizlere de teşekkür ettiler" dedi.

Saldırı iddiasının ardından Kayserispor Başkanından açıklama

Süper Lig'in 15. hafta maçında Beşiktaş, Kayserispor deplasmanından 2 puan kaybıyla dönerken, devre arasında ve maç sonunda Teknik Direktör Şenol Güneş istenmeyen olaylara maruz kaldı.

Haberin Devamı

Devre arasında yabancı madde

Tecrübeli teknik adama önce devre arasında, tünele doğru ilerlediği sırada yabancı madde atıldı. Bu yabancı madde Şenol Güneş'in yüzüne geldi. Başarılı hoca, güvenlik görevlileri ve polislere bu olayı şikayet etti.

Maç sonu üzerine yürüdüler

90 dakikanın ardından ise yine tünelde gerginlik yaşandı. Şenol Güneş'in üzerine yürüyen bazı kişiler ile Beşiktaşlı teknik heyet arasında arbede yaşandı.

Bedir: Beşiktaşlı yönetici ile görüştüm böyle bir şey yok

Ortaya atılan bu iddiaların ardından Kayserispor Başkanı Erol Bedir, canlı yayında flaş bir açıklama yaptı. Erol Bedir, “Beşiktaşlı yönetici Deniz Atalay ile görüştüm ve böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Ufak tefek tribünlerden tahriklerin olduğunu ve bunun her yerde yaşandığını dile getirdi. Ayrıca bizlere de teşekkür ettiler.” dedi.

Haberin Devamı

Kaynak: Fanatik (Orhan Yıldırım)