Fenerbahçe Salih: Borisov’u Kadıköy’de eleriz

Salih: Borisov’u Kadıköy’de eleriz

10.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

F.BAHÇE’DE oynadığı her maçta performansını biraz daha arttırarak hocası Aykut Kocaman’ın gözüne giren Salih Uçan, 3 kulvarda mücadele eden bir takım olarak yoğun tempoya alışmaları gerektiğini söyledi.

Salih: Borisov’u Kadıköy’de eleriz

Genç futbolcu, Avrupa Ligi’nde BATE Borisov maçı için de “BATE maçı kolay olmayacak. Çok soğuğa alışık bir yapımız yok, Türk milleti olarak. Gideceğimiz zaman havanın -15, -20 derece olacağı konuşuluyor. İlk maçın deplasmanda olması avantaj. Orada rakibi göreceğiz, oyun planını göreceğiz. Sonrasında ise evimizde taraftarımızın desteğiyle ve baskısıyla onları eleyebiliriz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Avrupa Kupası’nı alacak güçteyiz’

F.BAHÇE’NİN genç futbolcusu Recep Niyaz, kampta yoğun ve yorucu bir tempoda çalıştıklarını ancak takım içindeki olumlu havanın bu yorgunluğu üzerlerinden atmalarına yardımcı olduğunu söyledi. Recep çok iyi bir takıma sahip olduklarını belirtirken şu açıklamaları yaptı:
“AVRUPA Ligi’nde gösterdiğimiz performansla da bunu herkese gösterdik. Taraftarlarımız ve camiamızın bize olan desteği ve inancı devam ederse Avrupa Ligi Kupası’nı da alabilecek güçteyiz. Türkiye Kupası ikinci planda gibi gözükse de o da bizim için önemli bir periyod. İnşallah bu şekilde devam edip üç kupayı da alacağımıza inanıyorum.”