Fenerbahçe Salih Uçan iddialı konuştu

Salih Uçan iddialı konuştu

06.02.2013 - 18:21 | Son Güncellenme:

U21 Milli takımında yer alan genç futbolcu Salih performansımı arttırıp her zaman forma giymek istiyorum dedi.

Salih Uçan iddialı konuştu

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Salih Uçan, takıma katılan yeni transferlerden öğreneceği şeylerin olduğunu belirterek, "Ama bu beklemekle de olmuyor. Ben de performansımı arttırıp oynamayı düşünüyorum." dedi.

Norveç'le oynadıkları ve 2 – 0 galip ayrıldıkları dostluk maçının ardından açıklamalarda bulunan Ümit Milli Takım ve Fenerbahçe futbolcusu Salih Uçan, "İlerde baskı olsun, oyunun yönünü terse çevirme olsun güzel bir maç oldu. 2 – 0 net bir skor; kazandığımız için mutluyuz. İyi başladık." diye konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'la orta sahada görev aldığının hatırlatılması üzerine genç oyuncu, "Oğuzhan iyi bir oyuncu. İkimiz de birbirimizi tanıyoruz. Antrenmanlarda da beraber oynadık. İyi bir ikili olduğumuzu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Sarı - lacivertli kulübe Ziegler, Webo ve Emre gibi tecrübeli futbolcuların transfer edilmesi ve takımda forma şansının azalıp azalmadığıyla ilgili bir soruya da Salih, "Tecrübeli ağabeylerimiz geldi; onlardan öğrenmem gereken çok güzel şeyler var. Ama bu beklemekle de olmuyor. Ben de performansımı arttırıp oynamayı düşünüyorum." cevabını verdi.