Fenerbahçe Samandıra'da kemik sesleri!

Samandıra'da kemik sesleri!

03.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli ekip, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Samandırada kemik sesleri

Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde basına açık yapılan antrenmanda oyuncular, koşu, ısınma ve 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

Haberin Devamı

Önceki günkü antrenmanın ikinci bölümünde sağ bacağına darbe alan ve çalışmayı yarıda bırakan Salih Uçan, uzun süredir sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ve kasık ameliyatı olan Hasan Ali Kaldırım antrenmanda yer almadı. Sarı-lacivertli ekibin özellikle 5'e 2 pas çalışması bir hayli neşeli geçerken, çift kale maçta oyuncular, hakemlik yapan antrenör Volkan Kazak'a sık sık itiraz etti. Yeşil takımdan Mehmet Topal'ın attığı golü ofsayt gerekçesiyle geçerli saymayan Kazak'a Hollandalı oyuncu Kuyt ellerini gözüne götürerek gözlük işareti yaptı. Daha sonra yeniden gol atan Sow, Volkan Kazak'a dönerek bu golün de ofsayt olup olmadığını sordu. Bir hayli sert geçen maçta Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve A2 takımı kalecisi Murat Hocaoğlu kısa süreli sakatlıklar yaşadı.

Haberin Devamı

Çift kale maç yeşil takım, pembe takımı 9-8 yendi. Yeşil takımın golleri Mehmet Topal (3), Emre Belözoğlu (2), Sow (2), Cristian ve Alves (k.k.) atarken, pembe takımın gollerini Holmen (2), Emenike (2), Gökhan Gönül (2) ve Alves kaydetti. Maçtan sonra sevinen yeşil takım oyuncuları, basın mensuplarına poz verdi.

Yazarlar