İngiltere Premier Lig Samir Nasri'den Pep Guardiola itirafı! İlginç yasağı açıkladı

Samir Nasri'den Pep Guardiola itirafı! İlginç yasağı açıkladı

27.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fransız futbolunun yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olarak gösterilen Samir Nasri, Fransız basınına yaptığı özel açıklamalarda Pep Guardiola hakkında gündeme oturacak ifadeler kullandı.

Samir Nasriden Pep Guardiola itirafı İlginç yasağı açıkladı

Ağustos 2017 ile Ocak 2018 tarihleri arasında Antalyaspor forması da giyen Fransız yıldız Samir Nasri, Fransa'nın yüksek tirajlı gazetelerinden L'Equipe'e özel bir röportaj verdi. Futbolu Belçika ekibi Anderlecht'te bırakan yıldız oyuncu kariyerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.

Haberin Devamı

Fransa'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Samir Nasri 2011 yılında 27.50 milyon Euro bedelle Manchester City'e transfer olmuştu.

Samir Nasriden Pep Guardiola itirafı İlginç yasağı açıkladı

"GUARDIOLA KÜSTAH BİRİYDİ"

2017'ye kadar İngiliz ekibinde forma giyen Fransız yıldız, Pep Guardiola hakkında çok konuşulacak sözler sarfetti. Nasri, Katalan çalıştırıcı için; "Guardiola küstah biriydi, ancak kötü anlamda değil. Dünyanın en iyi teknik direktörü olduğunu biliyordu ve bunu hissettiriyordu. Manchester City'e geldiğinde elinde tam yetki vardı ve kurallarını takıma kabul ettirmesi kolay oldu. O dürüst bir insan" diye konuştu.

PEP'TEN İLGİNÇ YASAK

Samir Nasri, Pep Guardiola'nın disiplin anlayışını anlatırken, takıma koyduğu ilginç bir kuraldan da bahsetti. Nasri, bu konuda şu ifadeleri kullandı; "Bir gün Guadiola bize gelip, 'Bu gece cinsel ilişkiye girmeyi düşünen varsa, bunu gece yarısından önce yapsın. Çünkü geceleri iyi uyumanız gerekiyor. 'Messi'yi yıllarca bu konuda tembihledim ve o zamandan beri hiç kas sakatlığı yaşamadı' dedi. Eşinizle cinsel ilişki yaşamadan iyi futbol oynamak imkansız. Ben olsam bunu yasaklamazdım."

Haberin Devamı

Samir Nasriden Pep Guardiola itirafı İlginç yasağı açıkladı

41 kez Fransa Milli Takım formasını giyen Samir Nasri, beş kez gol atmayı başardı. Kulüp kariyerinde 520 maçta görev yapan Fransız yıldız, 73 gol ve 92 asistlik performans sergilemişti. Antalyaspor'da sekiz maça çıkan Nasri, iki kez gol atarken bir kez de asist yapmıştı.

Yazarlar