Diğer Şampiyon Murray

Şampiyon Murray

01.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Miami Masters Tenis Turunuvası’nda tek erkeklerde Büyük Britanyalı Andy Murray, İspanyol David Ferrer’i 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyon Murray

Murray, Ferrer’i 2 saat 45 dakika süren karşılaşmada, 2-6, 6-4 ve 7-6’lık setlerle 2-1 mağlup ederek, şampiyonluğa uzandı. 25 yaşındaki Murray, böylece kariyerindeki 26. tekler zaferine imza atmış oldu.

Haberin Devamı

Heyecan sürüyor

Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final heyecanı, bugün oynanacak iki maç ile başlıyor. Bundesliga’nın dev ekibi Bayern Münih, evinde İtalyan Juventus’u ağırlarken; Barcelona da Fransa’da PSG’ye konuk olacak. Bayern-Juventus maçında Mark Clattenburg, PSG-Barcelona maçında ise Wolfgang Stark düdük çalacak. TSİ 21.45’te başlayacak olan maçlardan PSG-Barcelona NTV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Protesto artıyor

Formula 1’de 21 Nisan’da yapılacak Bahreyn Grand Prix’si öncesi, halk geçtiğimiz iki sezonki gibi gerginlik yaşanmasını ve kan dökülmesini istemiyor. Bahreyn halkı, duvarlar ve billboardları ‘Formula 1 için kan dökülmesin’ yazılarıyla süsledi. Ancak bir grup yönetim karşıtının, dünyanın gözünü Bahreyn’e çevireceği yarış haftasında protestolara hazırlandığı da belirtiliyor.

Haberin Devamı

Bagaj keyfi

Saha dışındaki aykırı davranışları ile dikkatleri üzerine çeken Mario Ballotelli, bunlara bir yenisini ekledi. Üstelik, bu sefer yalnız da değildi, takım arkadaşları El Shaarawy ve M’Baye Niang ile Chievo dönüşü trenin üst bagaj kısmında uyudular.

Süleymanoğlu çok mutlu

Halkbank Voleybol Takımı Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, 17 yıl aradan sonra Türkiye Kupası’nı kazandıklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Avrupa’da CEV Kupası’nı kazanmalarının ardından, Türkiye Kupası’nı da alarak yollarına emin adımlarla devam ettiklerini kaydeden Süleymanoğlu, “Ligde de play-off turunda Ziraat Bankası ile eşleştik” diye konuştu.

Madalyaları topladık

Sırbistan’da düzenlenen Balkan Karate Şampiyonası’nda toplam 67 madalya kazanan Türkiye, genel klasmanda birinci oldu. Kragujevac kentinde yıldızlar, ümitler, gençler ve 21 yaş altı kategorilerinde gerçekleştirilen şampiyonaya 134 sporcuyla katılan Türkiye, 25 altın, 22 gümüş ve 20 bronz madalya kazanarak, en başarılı ülke oldu.

Veteranlar sahaya

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin 50. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, Antalya’da 8-11 Nisan tarihleri arasında 1. TÜFAD Veteranlar Turnuvası yapılacak. En fazla 15 kişinin yer alacağı 8’er oyuncudan oluşan takımlar, 4’erli gruplar oluşturacak. Grup maçlarından çıkan takımlar ise çeyrek finale yükselecek. Maçlar 25 dakikalık iki devre halinde yapılacak.

Yazarlar