Basaksehir "Şampiyon olmamız zor"

"Şampiyon olmamız zor"

17.05.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir’in Hollandalı yıldızı Elia, “Şampiyonluk şansımız hâlâ devam ediyor. Bu sezon ligde her şeyin yaşanabileceğini gördük ancak bence şampiyon olma şansımız az” dedi.

Şampiyon olmamız zor

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir’in Hollandalı futbolcusu Eljero Elia, son haftasına girilen Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin arkasında 3. olarak 34. haftaya girdiklerine dikkat çeken kanat oyuncusu, sarı-kırmızılı ekibin, Göztepe’ye yenileceğine pek şans vermediği itirafında bulunarak, “Başakşehir olarak bu sezon iyi işler yaptık ve son maça girerken şampiyonluk şansımız hâlâ devam ediyor. Yine bu sezon her an her şeyin olabileceğini gördük. Ancak bence şampiyon olma şansımız az” diye konuştu.

Hollanda’da yayın yapan FunX kanalına verdiği demeçte 31 yaşındaki futbolcu, Hamburg forması giydiği dönemde Bayern Münih’e transferinin söz konusu olduğunu da dile getirdi. İmza aşamasında Bavyera kulübünün bundan vazgeçtiğini belirten Elia, “Hamburg’ta çok iyi bir sezon geçirmiştim. Sezon bitiminde Bayern transfer teklifi yaptı. Menajerim kulübe gitti, kontrat imza atılmaya hazır bekliyordu, ancak son anda transfer yattı” dedi.

Haberin Devamı

Eski kulübü Feyenoord’a ilerleyen yıllarda antrenör olarak geri dönmek istediğini de söyleyen Elia, “Feyenoord’a örneğin genç takımın hocası olarak dönebilirim. Genç futbolcularla ilgilenmek, onları yetiştirmek istiyorum. Günümüz teknik adamları bazen genç oyuncularla kuşak çatışması nedeniyle iyi anlaşamayabiliyor. Ben bunun üstesinden geleceğimi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Albüm hazırlığı

Futbol dışında müzikte de kendisine bir gelecek aradığını açıklayan Elia, ajans açmak ve albüm çıkarmak gibi düşünceleri bulunduğunu dile getirdi. Bu konuda Beşiktaşlı Ryan Babel ile iletişimde olduğunu belirten Hollandalı oyuncu, “Babel ile aynı uçakta seyahat ettiğimiz bir gün, ben de biraz müzik yapıyordum. Bunu Babel’e gösterdim, çok beğendiğini söyledi ve birkaç hafta sonra arayarak parçayı kendisine göndermemi istedi” diye konuştu.

Yazarlar