İspanya La Liga Şampiyonlar Ligi finali öncesi Ancelotti'den Arda Güler'e müjde!

Şampiyonlar Ligi finali öncesi Ancelotti'den Arda Güler'e müjde!

27.05.2024 - 11:49 | Son Güncellenme:

La Liga'da şampiyonluğa ulaşan Real Madrid'de gözler Devler Ligi finaline çevrildi. Kupayı kazanmak isteyen İspanyol devinde teknik direktör Ancelotti, Arda Güler'in finalde forma giyip giymeyeceği hakkında konuştu. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi finali öncesi Ancelottiden Arda Gülere müjde

Real Madrid'de Şampiyonlar Ligi finali öncesi ligde oynanan maçlarda attığı goller ve performansıyla adından söz ettiren Arda Güler, İspanya'da büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

440 DAKİKADA 6 KEZ AĞLARI SARSTI

Arda Güler, kendisine verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirmeyi başardı. Genç futbolcu bu sezon Madrid forması ile çıktığı 440 dakikada 6 gol attı. Arda, İspanya'da henüz asistle tanışmadı. Real Madrid, La Liga'nın son haftasında 25 Mayıs'ta evinde Real Betis'i konuk edecek. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, 1 Haziran'da ise Wembley'de oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçında Borussia Dortmund ile karşılaşacak.

ANCELOTTİ MÜJDEYİ VERDİ

Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, basın toplantısında Arda Güler hakkında konuştu.

Arda Güler finalde oynayıp oynamayacağına yönelik soruya İtalyan teknik adam şu sözlerle yanıt verdi:

Haberin Devamı

Arda Güler finalde oynayacak mı? Tabii ki oynayabilir. Kalitesini ve yeteneğini gösterdi. Final maçında bize çok faydalı olabilir, seçeneklerimizden biri.

Şampiyonlar Ligi finali öncesi Ancelottiden Arda Gülere müjde

SÜRE BULMASI GEREKİYOR

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central'de yer alan habere göre Arda Güler, Borussia Dortmund'a karşı süre alamaz ve Real Madrid kupayı kazanırsa madalya alamayacak.

Real Madrid tarihinde daha önce Isco yaşadığı sakatlık sebebiyle Şampiyonlar Ligi'nde süre bulamamış ve madalya alamamıştı.

TÜRK FUTBOL TARİHİNE GEÇEBİLİR

A Milli Takım forması giyen hiçbir Türk futbolcu Şampiyonlar Ligi kupasını kazanma başarısı gösteremedi. 2022'de Yıldıray Baştürk, 2010'da Hamit Altıntop 2013'te Borussia Dortmund formasıyla Nuri Şahin ve son olarak 2023 yılında Inter formasını giyen Hakan Çalhanoğlu finallerde kaybetti.