Skorer Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı

Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı

17.10.2011 - 12:57 | Son Güncellenme:

.

Şampiyonlar Liginde 3. hafta heyecanı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta müsabakaları yarın ve Çarşamba günü oynanacak.
Salı günü A, B, C ve D gruplarında 3. hafta mücadeleleri yapılacak.
A Grubu'nda 1 puanla 3. sırada bulunan Manchester City, puansız son sırada yer alan Villareal'i ağırlayacak. Çek hakem Pavel Kralovec'in yöneteceği ve TSİ 21.45'te başlayacak maç City of Manchester Stadı'nda oynanacak.
A Grubu'nda oynanacak diğer karşılaşmada oynadığı iki maçı da kazanan lider Bayern Münih, 4 puanla 2. sıra yer alan Napoli'ye konuk olacak. TSİ 21.45'te başlayacak ve Stadio San Paolo'da oynanacak maçta Portekizli hakem Olegario Benquerença görev yapacak.
B Grubu'nda temsilcimiz Trabzonspor, CSKA Moskova'ya misafir olacak. TSİ 19.00'da başlayacak ve Luzhniki Stadı'nda oynanacak mücadelede İngiliz hakem Mark Clattenburg düdük çalacak. Ev sahibi Rus takımı, B Grubu'nda 1 puanla son sırada yer alırken, bordo-mavili ekip 4 puanla zirvede yer alıyor. Trabzonspor'un CSKA Moskova karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor; Tolga – Celustka, Giray, Glowacki, Cech – Serkan, Colman, Zokora, Adrian – Pawel (Alanzinho), Halil. - (CEZALI: Burak -SAKATLAR: Vittek, Henrique, Barış Özbek, Barış Ataş, Sezer Badur)
B Grubu'nda oynanacak diğer müsabakada 2 puanla 3. sırada yer alan Fransız ekibi Lille, 3 puanla 2. sırada bulunan İtalyan devi Inter'i ağırlayacak. TSİ 21.45'te oynanacak ve Lille-Metropole Stadı'nda oynanacak mücadeleyi İngiliz hakem Howard Webb yönetecek.
C Grubu'nda 4 puanla ilk iki sırada yer alan ekiplerin karşılaşmasında Benfica, Basel'e misafir olacak. TSİ 21.45'te başlayacak ve St. Jakob-Park'ta oynanacak müsabakada Macar hakem Viktor Kassai düdük çalacak.
C Grubu'ndaki diğer mücadelede 2 puanla 3. sırada bulunan İngiliz devi Manchester United, puansız son sırada yer alan Otelul Galati'ye konuk olacak. TSİ 21.45'te başlayacak ve National Arena'da oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Felix Brych yönetecek.
D Grubu'nda ise puansız son sırada yer alan Dinamo Zagreb, 1 puanla 3. sırada bulunan Hollanda devi Ajax'ı ağırlayacak. TSİ 21.45'te oynanacak ve Maksimir Stadı'nın ev sahipliği yapacağı maçta Alman hakem Manuel Grafe görev yapacak.
D Grubu'nun diğer maçında ise temsilcilerimiz Nuri Şahin ve Hamit Altıntop'un takımı Real Madrid, Fransız ekibi Lyon'u misafir edecek. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maç Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak. Bu önemli maçta Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve M. Emre Eyisoy yapacak. Hüseyin Göçek maçın dördüncü hakemi olurken, Tolga Özkalfa ve Süleyman Abay da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak. İspanyol devi, grupta 6 puanla ilk sırada yer alırken, Fransız ekibi 4 puanla ikinci sırada bulunuyor.
SALI
A Grubu
21:45 Manchester City-Villarreal
21:45 Napoli-Bayern Münih
B Grubu
19.00 CSKA Moskova-TRABZONSPOR
21:45 Lille-Inter
C Grubu
21:45 Basel-Benfica
21:45 Otelul Galati-Manchester United
D Grubu
21:45 Dinamo Zagreb-Ajax
21:45 Real Madrid-Lyon (Hamit Altıntop, Nuri Şahin) (Cüneyt Çakır yönetecek)

ÇARŞAMBA
E Grubu
21:45 Bayer Leverkusen-Valencia (Ömer Toprak / Mehmet Topal)
21:45 Chelsea-Genk
F Grubu
21:45 Marsilya-Arsenal
21:45 Olympiakos-Borussia Dortmund
G Grubu
21:45 Porto-Apoel Nicosia
21:45 Shakhtar Donetsk-Zenit St. Petersburg
H Grubu
21:45 Barcelona-Viktoria Plzen
21:45 Milan-BATE Borisov

Yazarlar