Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'nde Haaland yine boş geçmedi! Gol sevincinde Drogba'yı tercih etti

Şampiyonlar Ligi'nde Haaland yine boş geçmedi! Gol sevincinde Drogba'yı tercih etti

08.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, Young Boys ile karşı karşıya geldi. Haaland'ın yıldızlaştığı mücadelede İngiliz ekibi rakibini 3-0 yenmeyi başardı. Norveçli yıldızın gol sevinci ise dikkatleri çekti. İşte detaylar...

Şampiyonlar Liginde Haaland yine boş geçmedi Gol sevincinde Drogbayı tercih etti

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Manchester City, Young Boys'u konuk etti. Mücadelede İngiliz ekibi rakibini 3-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

GOL PERDESİNİ HAALAND AÇTI

Mücadelede gol perdesini Haaland açtı. Ceza sahası içerisinde rakibinin müdahalesi ile Nunes yerde kaldı ve Manchester City penaltı kazandı. Topun başıuna geçen Haaland ise hata yapmadı ve takımını 1-0 öne taşıdı. Norveçli yıldızın gol sevinci ise dikkatlerden kaçmadı.

DROGBA'YI TERCİH ETTİ

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Ballon d'Or töreninde bir dönem Galatasaray forması da giyen efsane golcü Didier Drogba, Erling Haaland'a bir sonraki golünü kendisinin veya Gary Lineker'in sevinciyle kutlaması için çağrıda bulunmuştu.

Haaland golünü atmasının ardından Drogba'nın klasikleşen gol sevincini gerçekleştirdi ve hem sözünü tuttu hem de tercihini yapmış oldu.

FODEN FARKI 2'YE ÇIKARDI

Haberin Devamı

İlk yarının sonlarındn Manchester City, Phil Foden ile farkı 2'ye çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta Grealish pasını verdi. Topu kontrol eden Foden rakibinden sıyrıldı ve vuruşunu yaptı. İngiliz futbolcunun şutunda top filelerle buluştu.

HAALAND BİR KEZ DAHA SAHNEDE

51. dakikada Haaland bir kez daha sahneye çıktı. Ceza sahası dışında topla buluşan Haaland, ters köşeye harika bir şut gönderdi ve topu ağlarla buluşturdu

Young Boys'ta 53. dakikada Lauper kırmızı kart görürken maçta başka gol sesi çıkmadı ve mücadeleyi Manchester City 3-0 kazandı. 

Şampiyonlar Liginde Haaland yine boş geçmedi Gol sevincinde Drogbayı tercih etti

MANCHESTER CITY TARİHE GEÇTİ

Şampiyonlar Ligi’nde rakip filelere 250 gol gönderen 12’nci takım olan Manchester City, turnuva tarihinde bu sayıya en az maçta ulaşan kulüp unvanını ele geçirdi (119 maç).

 

Yazarlar