Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'nde perde açılıyor, devler sahneye çıkıyor

Şampiyonlar Ligi'nde perde açılıyor, devler sahneye çıkıyor

19.09.2023 - 09:32 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda Mbappe’li PSG, Reus’lu Dortmund’u ağırlayacak. İstanbul’da kupayı kaldıran Manchester City de G Grubu’nda açılışı Kızılyıldız’la yapacak.

Şampiyonlar Liginde perde açılıyor, devler sahneye çıkıyor

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde gruplarda yeni sezonun heyecanı bu akşam başlıyor. Temsilcimiz Galatasaray’ın da yer aldığı Devler Ligi’nde sarı-kırmızılılar, A Grubu’nda yarın Kopenhag’ı ağırlayacak.

Haberin Devamı

Bu akşam özellikle gözler, kupanın bu sezonki 'Ölüm' Grubu olarak adlandırılan F Grubu’nda yaşanacak. Saat 22.00’de Exxen’den yayınlanacak mücadelede Fransız devi PSG, sahasında Almanya’dan Borussia Dortmund’u ağırlayacak. Bir tarafta Kylian Mbappe, diğer tarafta Marco Reus olacak. İki takım en son 2019-20 sezonunda Son 16 Turu’nda birbirlerine rakip oldu. PSG, o dönem ilk maçı 2-1 kaybettikten sonra rakibini taraftarı önünde 2-0 yenerek çeyrek finale çıktı.

MILAN-NEWCASTLE İLK KEZ

Bu grubun ilk mücadelesinde 19.45’te, 2002-03’ten sonra ilk kez grup aşamasında yer alan İngiliz temsilcisi Newcastle United, geçen sezon yarı final oynayan Milan’ı, İtalya’da ağırlayacak. G Grubu’nda son şampiyon Manchester City, 22.00’de TV8,5’tan yayınlanacak maçta Kızılyıldız’la evinde karşılaşacak. Bu grupta 19.45’teki Young Boys-Leipzig de TV8,5’ta olacak.

Haberin Devamı