BursaSpor ‘Sampiyonluk için geldim’

‘Sampiyonluk için geldim’

05.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tuncay: “Avrupa’da tecrübe kazandım. Sahaya çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bursa şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri ve ben de bu hedef için buradayım.”

‘Sampiyonluk için geldim’

BURSASPOR’UN yeni transferi Tuncay Şanlı, yeşil-beyazlı takımda şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. F.Bahçe’den ayrıldıktan sonra Middlesbrough, Stoke City, Wolfsburg ve Bolton’da forma giyen Tuncay, Bursaspor’a 3 yıllık imza atarken, şu açıklamaları yaptı:

Haberin Devamı

“AVRUPA’DA tecrübe kazandım. Ben çok konuşan biri değilim. Benim en iyi konuşacağım yer sahadır. Sahaya çıkmak için de sabırsızlanıyorum. Futbola aç bir durumda bekliyorum.

BURSASPOR’DA şampiyonluk yaşamak istiyorum. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Avrupa’da oynamak da çok önemli. Ben de bu hedefler doğrultusunda öncelikle Türkiye şampiyonluğu yaşamak için Bursaspor’dayım. Taraftar bana destek olsun.”

Tuncay turp gibi çıktı

Tuncay dün sağlık kontrolünden geçti. Bursa’ya gelerek Acıbadem Hastanesi’nde kapsamlı sağlık kontrolünden geçen tecrübeli futbolcunun durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Yazarlar