Skorer Samsun üçledi

Samsun üçledi

09.10.2010 - 02:15 | Son Güncellenme:

Bank Asya 1. Lig’de 7. haftanın açılış maçında Samsunspor sahasında Adanaspor’u 3-1 mağlup etti.

Samsun üçledi

Ev sahibi takımın galibiyet gollerini Savaş Esen, Agbetu ve Simon atarken, konuk ekibin tek sayısını Özgürcan Özcan kaydetti. Ligde heyecan bugün 14.00’te oynanacak Güngören Belediye-Akhisar maçıyla devam edecek.

Kupa günü
Basketbolda bu sezon 26. kez düzenlenecek olan Erkekler Türkiye Kupası'nda B ve C grubu maçları bugün başlayacak. Spor-Toto sponsorluğunda düzenlenen ve karşılaşmaların SPORSTV'den yayınlanacağı kupada ilk gün programı şöyle: Ordu (Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu): 14.00 Pınar Karşıyaka-Antalya BŞB., 16.00 Edirne Olin-Efes Pilsen, Gaziantep (Karataş Şahinbey Spor Salonu): 18.00 Fenerbahçe Ülker-Bornova Bld. 20.00 TOFAŞ-Medical Park Trabzonspor.

Bozcaada sefası
WOW Cap İstanbul’un Didim-Bozcaada arasındaki 4. etabında start verildi. Portekizli Fransisco Lobato etaba hızlı başladı ve şamandırayı ilk dönen tekne oldu. Onu, Mikael Mergui ile Damien Guillou izledi. Bernard Controls teknesinin dümencisi Jean-Pierre Nicol yarıştan çekildiğini bildirdi.

Manchester zararda
İngiliz futbolunun güçlü ekiplerinden Manchester United, geçen sezon vergi öncesi 79.6 milyon sterlin zarar ettiğini açıkladı. 30 Haziran'a kadar olan 12 aylık dönemin temel alındığı bildirildi. Kulüp Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e satışının etkisiyle, 48 milyon sterlin kâr etmişti.

Yazarlar