Diğer Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu

Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu

11.09.2023 - 14:31 | Son Güncellenme:

Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.

Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu

Samsung Türkiye’nin düzenlediği bu iki günlük golf etkinliğinde, katılımcılar yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Turnuvanın ikinci günü, gün boyu süren mücadelelerin ardından ödül töreni gerçekleşti. Golfseverlerin bir araya geldiği turnuvada 145 oyuncu mücadele etti.

Haberin Devamı

Samsung Golf Turnuvası’na iş dünyası ve cemiyet hayatının tanınan simaları Nihat Özdemir, Erdem Kıramer, Merve Müftüoülu, Canan Edipoğlu, Hasan Akçakayalıoğlu, Hasan Gülkaya Turğrul Timur’un da olduğu isimler de katıldı. Bu turnuva, golf sporuna olan ilgiyi artırmayı amaçlayan önemli bir adım olarak da öne çıkıyor. Katılımcılar, deneyimli oyuncularla rekabet etme fırsatı buldukları gibi aynı zamanda golf tutkunlarıyla bir araya gelerek deneyimlerini paylaşma şansı yakaladı. Turnuva boyunca, katılımcıların sadece golf yetenekleri değil, aynı zamanda sporun özünde yer alan centilmenlik, disiplin ve strateji gibi değerler de öne çıkarıldı.

10 Eylül akşamında Kemer Country Club’ın zarif atmosferinde gerçekleşen ödül töreninde, turnuvanın Ladies Gross Kazananı Joelle Benjenk ödülünü Türkiye Mobil İş Birimi Başkan Yardımcısı Murat Azdemir’in elinden alırken, Men’s Gross kategorisinin kazananı Mehmet Kazan ödülünü Samsung Electronics Türkiye Başkan ve Ceo’su Philip Choi’nin elinden aldı.

Haberin Devamı

Samsung Golf Turnuvası’nın sonuçları ise şu şekilde;

Samsung Galaxy Golf Cup Putting Kategorisi

1.Malike Bileydi Koç

Erkekler A Kategorisi

1.Cengiz Şahin
2.Selim Evrengil
3.Selim Esemenli

Erkekler B Kategorisi

1.Nasut Akosman
2.Ali Seyhan
3.Henrik Holtoft

Erkekler C Kategorisi

1.Bora Dönmez
2.Youngmin Jung
3.Ege Dal

Erkekler D Kategorisi

1.Özkan Demirci
2.Ryosuke Machidori
3.Cumhur Şarlı

Kadınlar A Kategorisi

1.Joelle Benjenk
2.Nursel Çökelek
3.Tülay Turhan

Kadınlar B Kategorisi

1.Beyza Şenkaya
2.Hülya Ünal Mutlu
3.Ece Şimşekalp

Ladies Gross - Joelle Benjenk
Men’s Gross – Mehmet Kazan