Samsunspor Samsunspor, Muhammed Gümüşkaya'yı kadrosuna kattı

Samsunspor, Muhammed Gümüşkaya'yı kadrosuna kattı

13.09.2023 - 19:16 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Westerlo'dan Muhammed Gümüşkaya'yı renklerine bağladı.

Samsunspor, Muhammed Gümüşkayayı kadrosuna kattı

Hüseyin Eroğlu yönetimindeki Samsunspor, orta saha kurgusuna dikkat çeken bir takviyede bulundu. Kırmızı-beyazlılar, Westerlo forması giyen Muhammed Gümüşkaya'yı kadrosuna dahil etti. Samsunspor ile Westerlo arasındaki anlaşmanın kiralık olduğu belirtildi. Muhammed Gümüşkaya'nın sezon sonuna kadar Samsunspor forması giyeceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Süper Lig ekibinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz en son KVC Westerlo takımında oynayan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Gümüşkaya ile 1 yıllık geçici transfer sözleşmesi imzalamıştır. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileklerimizle" denildi.

22 yaşındaki orta saha bu sezon Westerlo formasını 3 resmi maçta giydi. Muhammed Gümüşkaya'nın Belçika ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 900 bin euro.

Fenerbahçe altyapısında futbola başlayan Muhammed Gümüşkaya daha sonra Boluspor ve Giresunspor'da kiralık olarak forma giydi. Westerlo, 2022-2023 sezonu başında genç oyuncu için 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar