Galatasaray Samsunspor transfer için gaza bastı! Galatasaraylı yıldız listede

Samsunspor transfer için gaza bastı! Galatasaraylı yıldız listede

25.05.2023 - 18:52 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşarak 11 yıllık Spor Toto Süper Lig hasretini sonlandıran Samsunspor'un gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına başladığı öğrenildi. Karadeniz ekibinin hedefinde Galatasaraylı futbolcunun da yer aldığı öğrenildi.

Samsunspor transfer için gaza bastı Galatasaraylı yıldız listede

Spor Toto Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Samsunspor'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen Karadeniz ekibinin transfer listesi netleşmeye başladı.

Haberin Devamı

Samsunspor'un hedefinde Galatasaray'da forma giyen tecrübeli oyuncunun olduğu ifade edildi. Kırmızı-beyazlıların aynı zamanda hedefindeki diğer isimler de netlik kazandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

11 YILLIK HASRET SONA ERDİ

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşan Samsunspor'da 11 yıllık Süper Lig hasreti sona erdi. Kırmızı-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'de son olarak 2011-2012 sezonunda mücadele etmiş ve sezonu 16'ncı sırada tamamlamıştı.

EROĞLU'NDAN 3 YILLIK İMZA

Samsunspor'da şampiyonluk sevincinin ardından gelecek sezon adına ilk hamle yapıldı. Kırmızı-beyazlılar, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'yla masaya oturdu ve 3 yıllık sözleşme imzaladı. Samsunspor'da yeni sezon planlaması kapsamında Hüseyin Eroğlu'nun raporu doğrultusunda hamlelerin başladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Samsunspor transfer için gaza bastı Galatasaraylı yıldız listede

DIA SABA GÜNDEME GELDİ

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Sivasspor'da geçiren Dia Saba'yı gündemine aldı. Yüksel Yıldırım'ın İsrailli on numara ile görüntülü bir arama gerçekleştirdiği ve taleplerini dinlediği belirtildi.

Samsunspor transfer için gaza bastı Galatasaraylı yıldız listede

Samsunspor ile Dia Saba arasındaki görüşmelerde henüz bir anlaşma olmazken tarafların ilerleyen günlerde bir kez daha temas kurmasının beklendiği kaydedildi. 30 yaşındaki oyuncunun Maccabi Haifa ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Dia Saba'nın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.

OKAN KOCUK HEDEFTE

Süper Lig'de kalesini yerli bir isme emanet etmek isteyen Samsunspor'un hedefindeki yıldızın Okan Kocuk olduğu öğrenildi. Günay Güvenç'le de ilgilenen Karadeniz ekibinin, Hüseyin Eroğlu'nun raporu doğrultusunda Okan Kocuk'u gündemine aldığı belirtildi.

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Okan Kocuk'un da gelecek sezon direkt olarak forma giyebileceği bir takıma transfer olmak istediği kaydedildi. Samsunspor'un Okan Kocuk transferi konusunda ısrarcı olduğu vurgulandı.

Samsunspor transfer için gaza bastı Galatasaraylı yıldız listede

Samsunspor'un Dia Saba ve Okan Kocuk'un yanı sıra Ankaragücü'nden Kevin Malcuit'le de ilgilendiği aktarıldı.

SERBEST KALMA BEDELİNİ CEBİNDEN ÖDEDİ

Haberin Devamı

Mustafa Kemalpaşa altyapısında futbola başlayan Okan Kocuk daha sonra Bursaspor'a transfer oldu. Bursaspor'dan Bandırmaspor ve İstanbulspor'a kiralanan Okan Kocuk daha sonra 450 bin euroluk serbest kalma bedelini kendi cebinden ödeyerek Galatasaray'a imza attı. Tecrübeli eldiven, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Giresunspor'da geçirdi.

Samsunspor transfer için gaza bastı Galatasaraylı yıldız listede

Sarı-kırmızılılarda bu sezon 5 maçta oynayan Okan Kocuk, 3 gol yedi ve 2 maçta kalesini gole kapattı. 27 yaşındaki kalecinin güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Yazarlar