1.Lig Samsunspor'da hedef 3'te 3

Samsunspor'da hedef 3'te 3

26.12.2013 - 18:15 | Son Güncellenme:

Samsunspor Kulübü Başkanı Kar, "Kahramanmaraşspor maçını kazanarak 3'te 3 yapmak istiyoruz" dedi.

Samsunsporda hedef 3te 3

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "Kahramanmaraşspor maçını kazanarak 3'te 3 yapmak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Kar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karşıyaka ve Manisaspor maçlarını kazanarak moral bulduklarını söyledi. Takımın iki hafta üst üste mağlup olmasından sonra üst üste iki maçı kazanarak üzerindeki stresi attığını belirten Kar, "Hafta sonu sahamızda 10 haftadır yenilmeyen Manisaspor'u yendik. Önümüzde Kahramanmaraşspor maçı var. Kahramanmaraşspor maçını kazanarak 3'te 3 yapmak istiyoruz. İnşallah kazasız bir şekilde onu da kazanırsak hedefimizin birkaç puan altında da olsa ilk yarıyı bitiririz" diye konuştu. Transfer masasının kapalı olmadığını vurgulayan Kar, "Devre arasında birkaç oyuncu ile yollarımızı ayırabiliriz. Onların yerlerine transfer yapmayı düşünüyoruz. Hocalarımız çalışmalarını sürdürüyor. Her külübün olduğu gibi para problemimiz var. Biz bunları çözmek için buradayız. Bugün personel maaşını ve primleri de dağıtıyoruz" ifadelerini kullandı. Kar, kabinedeki görev değişikliğine de değinerek, "Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bakanlığı döneminde ve daha önceki milletvekilliği döneminde Samsunspor'a maddi manevi destek verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bakanımız her zaman Samsunspor'un yanındadır. Yeni bakanımıza da başarılar diliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan Samsunspor, Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, koşu, kültür fizik hareketleri yaptı, 5-2 oynadı.