02.05.2024 - 19:08 | Son Güncellenme:
Süper Lig'in 35'inci haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek Samsunspor'dan bir açıklama geldi. Kırmızı-beyazlılar, müsabakaya Abdulkadir Bitigen'in atanmasından endişe duyduklarını dile getirdi.
Samsunspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Cumartesi akşamı Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Trabzonspor A.Ş. ile oynayacağımız müsabakaya Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hakem Abdulkadir Bitigen'in atanmasını endişe içerisinde takip ediyoruz.
Geçmişte oynadığımız müsabakalarda ne yazık ki sürekli olarak aleyhimize verdiği hatalı kararlar ile kamuoyunun büyük tepkisini çeken hakem Abdulkadir Bitigen'in, Trabzonspor A.Ş. ile oynayacağımız karşılaşmada görev alması kaygı vericidir.
TFF ve MHK'nin yapmış olduğu bu atama kararının yapay zeka uygulaması ile de bağdaştığını düşünmemekteyiz. Bu nedenle camiamızın haklı tepkisine kulak verilerek kararın yeniden gözden geçirilmesini talep ediyoruz."
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.