1.Lig Şanlıurfaspor'da favori hoca adayı Oğuz Çetin

Şanlıurfaspor'da favori hoca adayı Oğuz Çetin

21.11.2016 - 16:12 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da Ünal Karaman'ın istifasının ardından teknik direktör arayışları başladı.

Şanlıurfasporda favori hoca adayı Oğuz Çetin

Şanlıurfaspor'da, Denizlispor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca arayışı başladı.
İlk olarak sabah saatlerinde deneyimli teknik direktör Mehmet Altıparmak'ı şehre davet eden Şanlıurfaspor yönetimi Altıparmak ile bir görüşme gerçekleştirdi. Mehmet Altıparmak ile yapılan görüşme sonrasında anlaşmaya varılamadı.
Favori Çetin, alternatif Temizkanoğlu
Şanlıurfaspor'da teknik direktörlük görevi için en güçlü aday Oğuz Çetin oldu. Şanlıurfaspor'da yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından yeni teknik direktör belli olacak. Şanlıurfa'da yeni teknik adamın Oğuz Çetin olması beklenirken, Çetin'in alternatifi ise; en son Elazığspor takımda görev yapan Ogün Temizkanoğlu.
TRT'de spor yorumculugu yapan 53 yaşındaki Oğuz Çetin son olarak 2014 yılında Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımını çalıştırmıştı.

Haberin Devamı

Bu arada Şanlıurfaspor Fuutbol Şube Sorumlusu Mehmet Büyükfırat, Büyükşehir Gaziantepspor maçına kadar teknik direktör sorununu çözmek istediklerini belirten Büyükfırat, şunları kaydetti:

"Maalesef takımda işler yolunda gitmiyor. Son olarak da evimizde Denizlispor takımına çok şanssız bir şekilde mağlup olarak kötü gidişi durduramadık. Maç sonrası Ünal Karaman hocamız takımın önünü açmak adına istifa etti. Kendisine bugüne kadar yaptığı katkıları için teşekkür ediyorum. Böyle olmasını istemezdik ama futbolda bunlar oluyor. Yeni teknik direktör arayışlarına hemen başladık. Görüştüğümüz isimler var ama daha netleşmedi. İnşallah hafta sonuna kadar bu sorunu çözmeyi istiyoruz. Takım için en uygun ismi getirmek için çaba harcıyoruz. Taraftarlarımızın içi rahat olsun."

Yazarlar