Beşiktaş ‘Şansımız çok yüksek’

‘Şansımız çok yüksek’

06.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Kartal’ın yetenekli oyuncusu N’Koudou zirve yarışında iddialı olduklarını aktardı, “Bence şampiyonluk şansımız çok yüksek. Yeterli kaliteye sahibiz. İkinci yarıda doğrudan rakibimiz olan takımlara karşı üstünlük sağlamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı

‘Şansımız çok yüksek’

Kevin N’Koudou, Antalya kampında her şeyin iyi gittiğini belirtirken, sezonun ikinci yarısında hedeflere ulaşmaya çalışacaklarını ifade etti. Beinsports’a röportaj veren siyah-beyazlı futbolcu şunları söyledi:
- Kampta gayet keyifliyiz. Birlik beraberlik anlamında iyi bir atmosfer var. Gençler de burada. Kartal Yılmaz çok genç ve kaliteli bir oyuncu. Elimden geldiğince tavsiyelerimi ona aktarmaya çalışıyorum. Çok iyi bir oyuncu olma potansiyeline sahip.
- Burak Yılmaz keşke daha genç olsaydı. Kale önünde olağanüstü bir yeteneğe sahip. Tottenham’da oynarken, onun Galatasaray dönemindeki birkaç maçını izlemiştim. Gerçekten etkileyici. Genç olsa, bugün Avrupa’nın en iyi liglerinde oynayabilecek kaliteye sahip.
-Quaresma ile oynamayı ve çalışmayı tabii ki isterdim. Ondan bir şeyler öğrenmek ve kapabilmek anlamında onunla çalışmak güzel olurdu. Çok kaliteli bir oyuncu.
-Bence şampiyonluk şansımız çok yüksek. Yeterli kaliteye sahibiz. Doğrudan rakibimiz olan takımları yenmemiz ve onlara üstünlük sağlamamız gerekiyor. 7 puanlık fark kapanmayacak bir fark değil. Daha iyi performanslar ortaya koymamız gerek, çok önemli bir maçla da ikinci yarıya başlayacağız. Hedeflediğimiz noktaya gelmek istiyorsak ikinci yarıya iyi başlamalıyız.
- Galatasaray maçında sakatlığım nedeniyle tribündeydim. Bir derbi atmosferini ilk defa orada gördüm, çok yüksekti. Her oyuncu derbileri kazanmak ister, Fenerbahçe maçı bu anlamda bizim için üzücüydü. İkinci yarı rakiplerimizle tekrar oynayacağız.
-Kaybettiğimiz maçlara bakarsanız, küçük hatalarla kaybettik. Bence üzücü olan şey, daha ileriye gidebilecek bir takımdık. Çok önemli hedeflerimiz hala var, Avrupa’yı çok fazla kafamıza takmamamız gerekiyor.
-Tottenham’da oynama keyfini kaybetmiştim, burada onu da yeniden yakaladığımı düşünüyorum. Türkiye ligi tanıdığım bir lig değildi ama teklif gelince bana taraftarlardan da bahsettiler. Burayı seçmemdeki en önemli etmenlerden biri Türkiye’nin Müslüman bir ülke olmasıydı. Sorunsuz şekilde dinimi yerine getirebilirdim.

Haberin Devamı

Yazarlar