Beşiktaş Sarıdağ: Llajic, Beşiktaş'a yakın

Sarıdağ: Llajic, Beşiktaş'a yakın

27.08.2018 - 14:38 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, Antalyaspor maçının perde arkasını ve Beşiktaş'ın transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Sarıdağ, Beşiktaş yönetiminin 10 numara ile ilgili girişimlerde bulunduğunu belirterek "10 numara adayları Kagawa, Chadli, Llajic ve Mario. Adem Llajic, Beşiktaş'a yakın. Kulübü ile görüşmeler sürüyor" şeklinde konuştu.

Sarıdağ: Llajic, Beşiktaşa yakın

Antalyaspor'a 3-2 mağlup olan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Vodafone Park'ta ilk kez yenildi. Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de Antalyaspor maçının perde arkası değerlendirirken, siyah-beyazlı kulübün transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

İşte Serdar Sarıdağ'ın yorumları: "Panik havası oldu. Bence sakin kalınmadığı için Beşiktaş kaybetti. Oğuzhan'ın pozisyonları... Direk var... Beşiktaş biraz sakin olsaydı, rahatlıkla alabilirdi. Maç öncesi Antalyaspor'daki olumsuz durumun pozitif etki yaratacağını söylemiştim. Beşiktaş gibi büyük takıma karşı bütünleşme sağlayabilir demiştim. Beşiktaş'ın yenileceğini tabii ki kestiremiyordum. Beşiktaş ilk 45 dakikada maçı bitirecekti. 10 numara sıkıntısı var. Antalyaspor'un başarısı var ama, Beşiktaş kendi kendini yendi. 72. dakikada bir kural hatası var. Hakem bunu neden yaptı, o da panik yaptı. VAR'ın nimetlerinden faydalanmak lazım. VAR'a kimse itiraz etmiyor. Hakem Halis Özkahya ilk golden sonra VAR'a gitmeliydi. Hala pozisyonda el var deniliyor.

Haberin Devamı

'Sıkıntılar büyük'

Sıkıntılar büyük. Sıkıntıların çözüm üretileceği yer yönetim. Olumlu sonuç olsaydı, Şenol Güneş maçı aldı denilirdi. Daha ciddi sıkıntılar var. Beşiktaş bugün 10 numaralarla görüşüyor. Adem Llajic ve Kagawa ile görüşmeler var. Oğuzhan sırtındaki 10 numara başkasına verecek. Giy 8 numarayı taraftar ona göre muamele yapar. Oğuzhan'a tepki gösterilmesi normal.

'Tolgay oyundan çıkmamalıydı'

Orada Tolgay oyundan çıkmamalıydı. Şenol hocaya Akhisar maçında yaptığın hatalardan dolayı çıkardı mı? Çıkarmadı. Tolgay'da niye böyle yapmadın? Necip'i bitirmemek için böyle yaptım derse bunda da aynı şey geçerli. Quaresma, Akhisarspor maçından sonra Nevzat Demir Tesisleri'nde Güneş'e 'Ben tepkimi size karşı göstermedim. Oynamadığım için gösterdim' dedi. Ondan sonra Quaresma iki maçta çok iyiydi.

'Atiba'dan eskisi gibi bir performans beklemiyorum'

Lig başlamış 4. hafta, daha transfer yapılmıyor. Şenol hoca öyle bir yerde çalışmayı istemez mi? Her şeyi Şenol hocanın üstüne bindirmemek lazım. Necip'teki yaptığını Tolgay'da da yap o zaman. Tolgay konusu çok hassas bir konu. Atiba'ya bağlamamak lazım. Atiba'dan eskisi gibi bir performans beklemiyorum. Oğuzhan ve Tolgay'dan birinin yerine Necip'i oynatırdım. Antalyaspor'u kolay bir rakip olarak gördüler diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

'2. kaleci Utku olmalı'

Utku gollerde ne yapabilir ki? Şanssızlık. Utku öz güveni çok yüksek olan bir kaleci. Beşiktaş'ın 2. kalecisi Utku olmalı. 34 yaşında bir eldiveni 2. kaleci yapmam. Gelecek için Utku'yla devam ederim. Roco iyi stoper. Çok net söylüyorum, ama bunlara zaman lazım. Scoutların en çok zorlandığı mevki stoper. Vida'yı yerden yere vurdular, Dünya Kupası'nda final oynayan takımın stoperi. Pepe-Vida uyum sağlarlar.

10 numara adayları Kagawa, Chadli, Llajic ve Mario

Talisca, Başakşehir ve Galatasaray maçını kazandırabildi mi? Çin Ligi'nde kalecilerin yediği gollere bir bakın. Osmanlıspor'un iyi zamanında Sosa tek başına maç aldı. Talisca'yı gizli forvet oynattın. Tolgay, Oğuzhan, Atiba daha fazla koşmak zorunda kaldı. 10 numara almadığın sürece sıkıntılar yaşayacaksın. Kagawa, Chadli, Joao Mario ve Adem Llajic'le görüşülüyor. Llajic'in şansı daha yüksek. Kulübü ile görüşmeler yapılıyor. 10 numara alınmazsa şampiyonluk çok zor. Love'un gitme durumu olabilir. Sezon başında Negredo'ya bir mesaj verildi: Biz seni birinci forvet olarak düşünmüyoruz. Ama Negredo çalıştı, didindi iyi bir duruş sergiledi. Negredo-Love giderse forvet alınabilir. Kötü gidişatın biteceğini tahmin ediyorum.

Haberin Devamı

Beşiktaş tek bir kişiye bağlı bir camia değil. Beşiktaş, farklı dinamikleri olan camia. Başkan Fikret Orman bırakırsa başka bir aday çıkar.

UEFA'da listede Karius yok

UEFA'da listede Karius yok. Tolga, Partizan maçına yetişebilecek mi, o da belli değil. Partizan maçında çok köklü bir rotasyon bekliyorum. Oğuzhan ve Tolgay mental anlamda çok yıprandı.

Yazarlar