Fenerbahçe Savunma alarmı

Savunma alarmı

08.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de Kasımpaşa maçı öncesi savunma alarmı yaşanıyor.

Savunma alarmı

Fenerbahçe’de Kasımpaşa maçı öncesi savunma alarmı yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, pazar günkü karşılaşmada Gökhan Gönül’ün yokluğunun üzüntüsünü yaşarken Kjaer de dün geceki Ermenistan maçında sakatlandı.

Haberin Devamı

Alves’in de sahalara dönüş süresi uzadı. Sakatlığı tam olarak geçmeden Portekiz Milli Takımı kampına çağrılan Alves aynı bölgeden tekrar ağrı hissetti. Rizespor maçında sakatlanan ve sağ üst kas zarında yırtık olan futbolcunun tedavisi sürerken, Portekiz Milli Takımı yetkilileri ısrarla futbolcunun durumunu görmek istedi. Bu nedenle milli takıma katılan oyuncu, antrenmanda aynı bölgeden yeniden ağrı hissetti ve tekrar sakatlandı.

Fransa ile oynanan maçta da forma giyemeyen futbolcu bugün İstanbul’a dönüyor. Çekilecek MR sonrası durumu netleşecek olan Alves’in yapılan ilk kontrollerinde sahalara dönüş sürecinin uzadığı tespit edildi.

Ba yok, Kjaer de sakatlandı

Sarı-lacivertlilerin Danimarkalı oyuncusu Kjaer de Milli Takımı’nın Erivan’da oynadığı maçta sağ ayak bileğinden sakatlandı. Girdiği bir ikili mücadele sonrası sakatlanan ve 80’de yerine Sviatchenko’ya bırakan yıldız oyuncunun durumu çekilecek MR’ının ardından belli olacak.

Haberin Devamı

Kjaer’in sakatlığı, Alves’in yokluğunun yanı sıra Ba da yaklaşık iki hafta takımdan uzak kalacak. Bu sebeple Kasımpaşa maçında savunmanın merkezinde sadece Kadlec görev yapacak. Bu sebeple maç içinde bir stoper ihtiyacı doğarsa, teknik direktör Pereira bu bölgede Mehmet Topal’ı oynatacak.