Galatasaray Schalke 04 - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta hangi kanalda?

Schalke 04 - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta hangi kanalda?

05.11.2018 - 11:22 | Son Güncellenme:

Schalke 04 - Galatasaray maçı için heyecan dorukta! Şampiyonlar Ligi D grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray aldığı bir galibiyet bir beraberlik ve bir mağlubiyet grupta 4 puan topladı ve bu maç öncesinde grupta üçüncü sırada yer aldı. Schalke 04 deplasmanına mutlak puan parolası ile giden sarı kırmızılı takımda gözler yarın akşam oynanacak maça çevrildi. Peki Schalke 04 - Galatasaray maçı yarın akşam saat kaçta hangi kanalda?

Schalke 04 - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta hangi kanalda

Schalke - Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Şampiyonlar Ligi D grubu dördüncü maçında deplasmanda Schalke 04'e konuk olacak Galatasaray'da hedef alınabilecek olan puan yada puanlara çevrildi. Son dönemde puan kayıpları yaşayan Galatasaray, Schalke ile oynadığı ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Yeni Malatyaspor deplasmanında aldığı 2-0'lık mağlubiyete Cuma akşamı oynadığı 2-2'lik Fenerbahçe beraberliğini ekledi. Olaylı maçın ardından gözler Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Schalke 04 maçına çevrildi. Peki Schalke - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

SCHALKE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Schalke - Galatasaray maçı için heyecan dorukta! Şampiyonlar Ligi D grubunda dördüncü maçında yarın 23:00'da Alman temsilcisine konuk olacak Galatasaray'da hedef puan yada puanlar alarak Türkiye'ye dönmek. İskoç hakem William Collum'un yöneteceği Schalke - Galatasaray maçı beINSPORTS 1 HD kanalından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar , Ozan Kabak, Mariano, Donk, Ndiaye, Belhanda, Onyekuru , Rodrigues, Sinan Gümüş
SCHALKE: Alexander Nübel, Caligiuri, Sane, Matija Nastasic, Mendyl, Omar Mascarell, Rudy, McKennie, Konoplyanka, Breel Embolo, Mark Uth

Galatasaray, Avrupa'da 275. maçına çıkıyor

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. haftasında yarın Almanya'nın Schalke 04 ekibine konuk olacak sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında geride kalan 274 maçında 99 galibiyet ve 103 mağlubiyet alırken, 72 kez rakipleriyle yenişemedi

Galatasaray, daha önce Alman takımlarıyla yaptığı 29 maçta, 7 galibiyet, 13 beraberlik ve 9 yenilgi yaşadı. Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki en başarılı futbol takımı olan Galatasaray'ın müzesinde birer UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa bulunuyor

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. haftasında yarın Almanya'nın Schalke 04 ekibiyle deplasmanda karşıylaşacak Galatasaray, Avrupa kupalarında 275. karşılaşmasına çıkacak.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında daha önce çıktığı 274 müsabakanın 99'undan galibiyetle ayrıldı. 103 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 72 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Avrupa arenasında rakip fileleri 373 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 405 gole engel olamadı.

Sarı-kırmızılı takım, Schalke 04 müsabakasını kazanması durumunda, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini elde edecek.

Galatasaray, Almanya deplasmanında

Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. maçında yarın Schalke 04'e konuk olacak. Ameliyat edilen Emre Akbaba ve Nagatomo'nun forma giyemeyeceği karşılaşma öncesi sakatlığı bulunan Eren Derdiyok ile Fernando'nun durumları belirsizliğini koruyor - Galatasaray, son 4 resmi maçında 3 beraberlik ve 1 yenilgi alırken, galip gelemedi

Haberin Devamı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında yarın Almanya'nın Schalke 04 takımına konuk olacak. Gelsenkirchen kentindeki AufSchalke Arena'da oynanacak maç, TSİ 23.00'te başlayacak.

Schalke 04'ün yanı sıra Rusya'dan Lokomotiv Moskova ve Portekiz'den Porto takımlarının yer aldığı D Grubu'nda birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetle 4 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, 3. sırada bulunuyor. Alman ekibi ise 1 galibiyet, 2 beraberlikle 5 puan topladı ve grupta 2. sırada yer aldı. İki takım arasında İstanbul'da oynanan maç, 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Grubun diğer maçında ise aynı saatte lider Porto ile puanı bulunmayan Lokomotiv Moskova, Portekiz'deki Dragao Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

İskoç hakem görev alacak

Schalke 04 ile Galatasaray arasındaki müsabakayı, İskoçya Futbol Federasyonundan William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını David McGeachie ile Graeme Stewart üstlenecek.

Haberin Devamı

Andrew Dallas ile Nicholas Walsh'ın ilave yardımcı hakem olacağı mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Francis Connor yapacak.

Sarı-kırmızılılarda sakat futbolcuların durumu

Galatasaray'da sakatlığı bulunan 2 futbolcu Schalke 04'e karşı sahadaki yerini alamayacak. Ameliyat edilen Emre Akbaba ile Yuto Nagatomo, yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok ile Fernando Reges'in durumları ise belirsizliğini koruyor.

Son 4 resmi maçını kazanamadı

Galatasaray, çıktığı son 4 resmi maçında galibiyet alamadı. Sarı-kırmızılı takım, bu süreçte Spor Toto Süper Lig'de 3, UEFA Şamiyonlar Ligi'nde ise 1 müsabakayı kazanamadı.

Ligde Bursaspor ve Fenerbahçe ile berabere kalan Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor'a mağlup oldu. Fatih Terim'in öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Schalke 04 ile İstanbul'da yaptığı maçtan beraberlikle ayrıldı.

Bu maçlarda rakip filelere 3 gol gönderen Galatasaray, kalesindeki 5 gole engel olamadı.

Haberin Devamı

Alman ekibinde 3 eksik

Schalke 04'te 3 futbolcu Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

Mavi-beyazlı ekipte kaleci Ralf Fahrmann, savunma oyuncusu Hamza Mendyl ile hücum futbolcusu Cedric Teuchert'in sakatlıkları bulunuyor.

Yazarlar