Gençlerbirliği Sefa Yılmaz yeni sezonda iddialı

Sefa Yılmaz yeni sezonda iddialı

12.07.2019 - 11:56 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin Altınordu'dan renklerine bağladığı Sefa Yılmaz, daha hırslı ve daha olumlu futbol sergileyerek takıma katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Sefa Yılmaz yeni sezonda iddialı

Başkent ekibiyle imzaladığı iki yıllık sözleşme sonrası Erzurum'daki  Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde kamp hazırlıklarını sürdüren yeni takımına dahil  olan 29 yaşındaki kanat oyuncusu Sefa Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  Gençlerbirliği'ne geldiği için çok mutlu olduğunu ve imzalanan sözleşmenin hem  kulüp hem de kendisi için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir haftadır takımla antrenmanlara çıktığını ifade eden Sefa  Yılmaz, "Karakterli oyuncularımız var, ortamımız çok güzel. Tabii kamplar her  zaman yoğun geçer.  Bu süreci atlatmak zorundayız ama hocamızın dengeyi çok iyi  sağladığını söyleyebilirim." dedi.

Sefa, transfer konusunun gündeme gelmesinden sonra olumlu görüşler  aldığı Gençlerbirliği ile hiç düşünmeden sözleşme imzaladığını dile getirdi.

 "Takıma katkı sağlayacağıma eminim"

Kararının doğru olduğunu son bir hafta içindeki gelişmelerden  anladığını aktaran Sefa Yılmaz, şöyle konuştu:

"Gençlerbirliği yıllardır Süper Lig'de mücadele eden ve camiası çok  büyük bir kulüp. Bir yıllık aradan sonra tekrar lige geri döndü. O nedenle Süper  Lig'i hak ettiğini, ligde kalacağını düşünüyorum. Önemli olan takımın başarısı.  Ben de iki yılın ardından tekrar Süper Lig'e geri döndüm. Takıma katkı  sağlayacağıma eminim. Eskisine göre daha hırslı ve daha olumlu futbol  oynayacağıma inanıyorum. Bu nedenle her iki taraf içinde iyi olacağını  düşünüyorum."

Haberin Devamı

Sefa, Mustafa Kaplan'ın, takım içinde dengeyi sağlayan, genç ve  tecrübeli futbolcuları uyum içinde çalıştıran bir teknik adam olduğunu  belirterek, "Geçen sezon Ankaragücü'nde çok iyi bir çıkış yakaladı. Bizimle  olması da çok önemli. İnşallah bu sezon çok başarılı oluruz." ifadelerini  kullandı.

Takımda genç ve yetenekli futbolcular olduğuna değinen Sefa Yılmaz,  takım olarak iyi başlangıç yapıp sezon sonuna kadar bunu sürdürmek istediklerini  kaydetti.

 

Yazarlar