Kasımpaşa Selçuk İnan hızlı başladı! Kasımpaşa'da ilk yolcu

Selçuk İnan hızlı başladı! Kasımpaşa'da ilk yolcu

11.12.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın kısa bir süre önce anlaşma sağladığı Selçuk İnan göreve hızlı başladı. Genç teknik direktör, tecrübeli orta sahayla yolların ayrılması için onay verdi.

Selçuk İnan hızlı başladı Kasımpaşada ilk yolcu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da iç transferde hareketli saatler yaşanmaya başladı. Devre arasında kadrosuna yeni takviyeler yapmak isteyen lacivert-beyazlılarda bir ayrılığın kapıda olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Selçuk İnan yönetimindeki Kasımpaşa'da daha önce kadro dışı bırakılan Turgay Philipp Gemicibaşı ile ilgili karar alındığı öğrenildi. Ajansspor'da yer alan habere göre; Turgay Phillip Gemicibaşı ile devre arasında yolların ayrılacağı kaydedildi. Kasımpaşa'nın sezon başında Klagenfurt'tan kadrosuna kattığı Turgay Philipp Gemicibaşı, Süper Lig'de 7 maçta süre aldı ancak gol ya da asist üretemedi.

Sami Uğurlu ile sezona başlayan Kasımpaşa'da, Süper Lig'in ikinci haftasında Sami Uğurlu ile yollar ayrıldı. Şenol Can'la anlaşma sağlayan lacivert-beyazlılarda Dünya Kupası öncesi Şenol Can'la da vedalaşıldı. Kasımpaşa kısa bir süre önce teknik direktörlük görevine Selçuk İnan'ı getirdi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, Trabzonspor ile oynanan ve 1-1'lik eşitlikle sona eren hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Beğendiğim birçok teknik direktör var, oyun felsefesini gerçekten benimsediğim. Tek bir isim hiç söylememiştim, ama yine de bir isim duymak istiyorsanız, Klopp diyebilirim size. Son dönemlerde gerçekten onun oynattırmak istediği oyunu, oyuncularına yaklaşımı, getirdiği sistemi gerçekten biraz benimsiyorum, deniyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Selçuk İnan transfer çalışmaları hakkında ise, "Henüz transferle ilgili hiçbir şey konuşmadık. Geldiğim günden beri, sadece elimdeki oyuncularla ne yapabilirim? Onları nasıl geliştirebiliriz? Nasıl daha iyi bir takım olabiliriz? Bu konuları konuştuk hep beraber. Oyuncularımızı nasıl daha yukarıya çekebiliriz? Kendi seviyelerini en üste, maksimuma nasıl getirebiliriz?" diye konuştu.

Yazarlar