Galatasaray Selçuk İnan'ın ilk transferi Galatasaray'dan! Canlı yayında Sacha Boey kararını açıkladı

Selçuk İnan'ın ilk transferi Galatasaray'dan! Canlı yayında Sacha Boey kararını açıkladı

17.01.2023 - 16:06 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'daki son transfer gelişmelerini Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer'e aktardı. Icardi transferindeki son durumu açıklayan Dindar Kasımpaşa'nın hocası Selçuk İnan'ın istediği sarı-kırmızılı futbolcuyu açıkladı.

Selçuk İnanın ilk transferi Galatasaraydan Canlı yayında Sacha Boey kararını açıkladı

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Icardi, Boey, Aanholt, Haji Wright gibi isimlerle ilgili son gelişmeleri Skorer You Tube yayınında Nergis Aşkın'a anlattı. Dindar öte yandan Kasımpaşa'nın hocası Selçuk İnan'ın istediği sarı-kırmızılı futbolcuyu açıkladı.

Haberin Devamı

GALATASARAY KUPAYI ÖNEMSİYOR
Geçen sezon sonrası hem kupayı hem de ligi önemsiyor. Rakiplerine göre daha zor kura çekti kupada. Muslera gitmedi, Okan Kocuk kalede yer alacak. İdeale yakın bir kadro var. Kupa takımların Avrupa açılması için en kestirme yol. Galatasaray son derece önemsiyor. Alanyaspor garip bir takım. Trabzon'u farklı yendi. Kasımpaşa'dan 4 yediler. Ligdeki maçta yaşanan hakem talihsizliğinin motivasyonu da olacak. Galatasaray'ın ilk yarıda Alanyaspor maçında hakem hatası yaşanmıştı. Farka gidilecekken 2-2 bitmişti. Kolay bir maç değil, keyifli olacak.

'MUSLERA DEĞİŞTİRİLEMEZ MADDELERDEN'
Muslera konusu şu anki performansıyla Galatasaray'ın bir anayasası varsa Muslera değiştirilemez maddelerinden biri. 1 sene daha kontratı var. Daha iyisi kimdir? Gözümde canlanmıyor. Pena'yı taraftar sevdi taraftar ama geçen seneyi baz almak olmaz.

Haberin Devamı

Selçuk İnanın ilk transferi Galatasaraydan Canlı yayında Sacha Boey kararını açıkladı

HAJİ WRIGHT'A O PARAYI VERMEK AKIL KÂRI DEĞİL
Haji Wright'tan vazgeçti. O paraları etmez. Seferovic'in yerine bir adam alınacak. Tribüne de çıkacak arada. Yani 8 milyon euro gibi bir rakam yedek kalacak adama verilmez. Galatasaray'ın golcüsü olup olmadığı konusunda tereddüttüm var. Başka takımda yapamayacağı anlamına gelmiyor. Gidip 8 milyon euro vermek akıl karı değil.

OKAN BURUK EMRE'Yİ BIRAKMAK İSTİYOR MU?
Sol bek, stoper, forvet belki orta saha olacak transfer hedefi olarak. Hoca sol beki yerliye emanet etmek istiyor. Emre Taşdemir sakatlanmasa onunla gidilebilir. Van Aanholt'tan memnun değilsiniz. Uğur Çiftçi ve Güray Vural bu konuda cazip. Okan hoca Emre Taşdemir'in Uğur Çiftçi'nin transferinde takas olarak kullanılmasını istiyor mu? Bugün kadroda Emre. Okan hocanın bir mesajı bu. Rıza Çalımbay, Emre gelmeyecekse Uğur'u göndermem şeklinde demeci var. Sivasspor Uğur'u Galatasaray'a satmak istiyor. 30 yaşında, oyuncu gelmek istiyor. Galatasaray bakaca. Uçurup kaçıracak transfer değil.

GALATASARAY MEHMET YEŞİL'İ TRANSFER ETMEYECEK
Mehmet Yeşil ile Galatasaray'ın herhangi bir iletişimi teması yok. Galatasaray Mehmet Yeşil'i transfer etmeyecek. Emin Bayram ile kontrat yapıldı. Metehan ile konuştum 'Teklif var ama hoca gitmemi istemiyor' dedi. Stoper takviyesi mutlaka planlanıyor.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA AANHOLT'U İSTİYOR, SELÇUK HOCA NABIZ YOKLADI
Aanholt gözden çıkarıldığını, Okan hocanın planları arasında yer almadığını söyleyebilirim. İsteyen kulüpler var Kasımpaşa gibi. Selçuk hoca nabız yokladı. Galatasaray uygun şartlarda yollayacak. Yerine mümkünse yerli gelecek.

Sacha Boey'u kimse bırakmıyor. Sporting, Udinese gibi kulüpler ilgileniyor. 8 milyon euro civarı bir rakam var ama 17 milyon euro da verseler Galatasaray satılmayacak. Senin faydalandığın, kendini gösteren isimler kesinlikle satılmayacak. Nelsson da bunlardan biri.

Selçuk İnanın ilk transferi Galatasaraydan Canlı yayında Sacha Boey kararını açıkladı

TORRERIRA GALATASARA'DA MUTLU
Torreira Galatasaray'da mutlu. İyi performans sergiliyorsan teklifler gelecek. Hatay maçında iyi oynadı. Teklif haberi gelmiyorsa asıl o zaman problem vardır. Beşiktaş'tan kime geliyor?

"JUVENTUS DUBOIS'E TEKLİFTE BULUNDU"
Dubois'a Juventus teklifte bulundu. İtalyanların radarına girdi. Çok astronomik bir rakam olmadığı sürece yönetim satmaya sıcak bakmıyor.

Haberin Devamı

'GOMIS EYT'Lİ DEĞİL'
Luyindama esas yaşında değildi. Net daha büyüktü. Gomis Paris doğumlu, kültürlü bazı şeyleri aşmış entelektüel bir adam. Paris'te doğmanın hakkını veriyor. Gomis EYT'li değil. Gomis golcü transferini sorun etmez bunları aşmış bir adam.

'WANDA TAKTİK YAPIYORSA ICARDI MOTİVE OLUYOR'
Wanda Nara taktik yapıyorsa Icardi daha çok motive oluyor. Özel hayatında bazı şeyler yolunda gitmiyorsa çıkış yolu ararsın. Icardi, maç 4-0 iken 'Niye daha fazla atmıyoruz' demiş. Kolay kolay doymuyor Icardi. Allah sabır versin diyelim.

'ICARDI GALATASARAY'I BENİMSEDİ'
Dursun Özbek Fenerbahçe maçında Icardi'nin performansından çok etkilendi. Yönetici arkadaşlara bonservislerin alınması isteğini paylaştı.
Oyuncunun bonservisinin alınması isteniyor. PSG ile temasa geçildi. İki kulüp arasında iyi ilişki var. Sadece Icardi ile sınırlı kalmayacak. Çok farklı bağlantılar göreceğiz. Önümüzdeki dönem bunu sıkça konuşacağız. Icardi'nin vereceği karar önemli, Galatasaray'da mutlu. Galatasaray - Fenerbahçe kadınlar maçı sonrası paylaşım yapabiliyor. Benimsiyor. Weghorst arakasına bile bakmadan gitti.

Haberin Devamı

Selçuk İnanın ilk transferi Galatasaraydan Canlı yayında Sacha Boey kararını açıkladı

ELİNDE MATA VARKEN RODRIGUEZ İHTİYAÇ DEĞİL
James Rodriguez, Atina kaynaklı bir haber. Bana mantıklı gelmiyor. Galatasaray'ın ihtiyacı değil. Mata var şu anda takımda. Elinde Mertens de var. Şu an forvete ihtiyacın var. Mata'yı gönderip Mertens'i yedekleyeceksen James'i getirirsin. Çok net konuşmamak lazım. Şu an itibariyle ben olmayacağını düşünüyorum. Öte yandan öğrendiğim kadarıyla Galatasaray'da Fofana'ya bir ilgi yok.

 

'DI MARIA GALATASARAY'IN ÖNCELİĞİ DEĞİL'
Di Maria konusunu ben duymadım. Benim çekincelerim var. Galatasaray'ın önceliği değil ama böyle bir şans varsa fırsat değerlendirilir. Galatasaray kanadın bir bilgi almadım.

Bu sezon Galatasaray'ın başarılı olması önümüzdeki sezonu da etkileyecek. Avrupa kupalarına katılım önemli. Bu takım kolay kolay engellenemeyecek başarılara yelken açtı. Para konusunda cüzdan dolu. Galatasaray çok para harcamadan iyi işler başarıyor.

Yazarlar