Süper Lig Selçuk İnan'ın vedası sonrası ortaya çıktı! Süper Lig'de şaşırtan tablo

Selçuk İnan'ın vedası sonrası ortaya çıktı! Süper Lig'de şaşırtan tablo

20.03.2023 - 18:13 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de 26'ncı hafta maçları tamamlandı. Milli araya girildiği dönemden önce Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi sona erdi. Selçuk İnan'ın vedasının ardından Süper Lig'de şaşırtan tablo ortaya çıktı.

Selçuk İnanın vedası sonrası ortaya çıktı Süper Ligde şaşırtan tablo

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de 26'ncı haftanın ardından Sami Uğurlu ile yollarını ayırdı. Lacivert-beyazlılarda Selçuk İnan'ın vedasının ardından, Süper Lig'deki şaşırtan tablo devam etti. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda geride kalan 26 haftada, teknik direktörlük görevi konusunda 12 veda yaşandı. Bu süreçte en fazla teknik adam gönderen takım Kasımpaşa oldu. Lacivert-beyazlılar, 26 haftada 3 teknik direktörle yollarını ayırdı.

Selçuk İnanın vedası sonrası ortaya çıktı Süper Ligde şaşırtan tablo

İLK VEDA UĞURLU

Kasımpaşa'dan ayrılan ilk isim Sami Uğurlu oldu. Tecrübeli teknik direktör, Süper Lig'de 2'nci haftanın ardından karşılıklı anlaşma sonucunda lacivert-beyazlılara veda etti.

AYRILIKLAR PEŞ PEŞE

Kasımpaşa'da Sami Uğurlu'nun vedasının ardından ayrılık haberleri peş peşe geldi. MKE Ankaragücü'nde Mustafa Dalcı dönemi sona erdi. Hatayspor'da teknik direktör Serkan Özbalta ile yollar ayrıldı. İstanbulspor'da Osman Zeki Korkmaz dönemi sona erdi. Süper Lig devi Beşiktaş'ta ise Valerien Ismael ile ayrılık kararı alındı.

Haberin Devamı

Selçuk İnanın vedası sonrası ortaya çıktı Süper Ligde şaşırtan tablo

ŞENOL CAN, İLHAN PALUT, EROL BULUT

Kasımpaşa'da Sami Uğurlu'nun vedasının ardından göreve getirilen Şenol Can'la da yollar ayrıldı. Lacivert-beyazlılarda Şenol Can'ın ayrılığı sonrası göreve Selçuk İnan getirildi. Öte yandan Konyaspor'da İlhan Palut ve Gaziantep FK'da Erol Bulut'un görevine son verildi.

ÖMER ERDOĞAN, FARIOLI, ABDULLAH AVCI VE SELÇUK İNAN

MKE Ankaragücü'nde Mustafa Dalcı'nın ardından göreve getirilen Ömer Erdoğan'la karşılıklı anlaşma sonucunda yollar ayrıldı. Sarı-lacivertliler, teknik direktörlük görevi için Sedat Ağçay ile anlaşma sağladı. Alanyaspor'da Francesco Farioli dönemi sona erdi. Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı.

Selçuk İnanın vedası sonrası ortaya çıktı Süper Ligde şaşırtan tablo

Süper Lig'de bu sezon görevine son verilen bir diğer isim Selçuk İnan oldu. Selçuk İnan'ın görevine son verilmesinin ardından Süper Lig'de bu sezon 12'nci teknik direktör vedası yaşandı.

GÖREVİNE DEVAM EDENLER

Süper Lig'de bu sezon teknik direktör ayrılığı yaşamayan sayılı takım kaldı. Lider Galatasaray'da Okan Buruk, Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, Başakşehir'de Emre Belözoğlu, Kayserispor'da Çağdaş Atan, Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo, Antalyaspor'da Nuri Şahin, Sivasspor'da Rıza Çalımbay, Giresunspor'da Hakan Keleş ve Ümraniyespor'da Recep Uçar sezon başından bu yana takımını bırakmadı. Bu sezon teknik direktör değişimi yaşamayan 10 takım kaldı.

Haberin Devamı

Yazarlar