Fenerbahçe Senad Ok canlı yayında sert çıktı: Dzeko ve Tadic'i salın artık!

Senad Ok canlı yayında sert çıktı: Dzeko ve Tadic'i salın artık!

15.12.2023 - 14:38 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe kendi sahasında Spartak Trnava'yı 4-0 yenerek son 16'ya adını yazdırdı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe Kadıköy'de konuk ettiği Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup etti, grup lideri olarak son 16 vizesini kaptı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer'in Instagram canlı yayınında sarı-lacivertli takımda son gelişmeleri yorumladı.

Haberin Devamı

İşte Senad Ok'un sözleri:

"İki takım arasında çok büyük seviye farkı var. Fenerbahçe kalite farkını fiziksel olarak da sahaya yansıttı. Topu hızlı dolaştırmaya başladığında elbette netice gelecekti. Haklı ve farklı bir galibiyet aldı.

Senad Ok canlı yayında sert çıktı: Dzeko ve Tadici salın artık

'FERDİ KADIOĞLU MÜCADELEYİ BIRAKMADI'

Ferdi Kadıoğlu, Philipp Cocu döneminin transferiydi. Başkan Ali Koç'un şampiyonluk başarısı yok, tabii ki eleştiri konusu. Ama her zaman genç oyunculara yatırım yapmayı sürdürdü. Bu yatırımların hepsi dönmüyor. Ferdi de bunlardan biri. Hem Ferdi'yi hem yönetimi tebrik etmek lazım. Geldiğinde Cocu döneminde kendini gösteremedi. Yeni gelen teknik adam hazır bulmuyordu. Alt kategoride maçlara çıkıyordu. Mücadeleyi bırakmadı. Kariyeri için kırılma anı Pereira'ydı. Sol bekte şans buldu. Önce forma giymek önemliydi.

Haberin Devamı

'KULÜBE GELEN RESMİ TEKLİF YOK'

İrfancan Kahveci ve Mesut Özil vardı. Yine kazanan Ferdi oldu. İyi de bir mukaveleye imza attı. Ferdi için şu an kulübe gelen resmi teklif yok. Şöyle bir artısı var, hayatına burada mutlu bir şekilde devam ediyor, iyi bir kontratı var. İlla 'Avrupa'ya gideyim' demiyor. Kontratında çıkış maddesi olmadığı için Fenerbahçe'nin istediği parayı talep etme şansı var.

Senad Ok canlı yayında sert çıktı: Dzeko ve Tadici salın artık

'GÜNDEMDE BATSHUAYI YOK' 

Batshuayi'nin Fenerbahçe'de iyi bir sözleşmesi var. O yüzden transferi gerçekleşmedi. Fenerbahçe'nin gündeminde Batshuayi yok. Gündemi lig. Takıma çok konsantre değil. Kulübe bonservis kazandırırsa Allah yolunu açık etsin derim.

'OSAYI'DE PROBLEM YOK'

Fenerbahçe'nin toparlanma süreci başladı. Artık oyuncular kendi yerinde oynuyor. Yerlerinde oynamayan bir sürü oyuncu oluyordu. Osayi'nin durumunda bir problem yok. Fred ve Djiku'nun form tutmaya başlamasıyla beraber Fenerbahçe yoluna devam edecek. Serdar Aziz'in zamana ihtiyacı var.

'TADIC VE DZEKO'YU SALIN ARTIK'

Stoper ve kanat forvet arayışı devam ediyor. Sıkıntılı sürecin azaldığını görüyoruz. Hocanın Dzeko ve Tadic'le hiçbir sıkıntısı yok. İsmail Kartal, Tadic'in savunma katkısından son derece memnun. Artık Dzeko ve Tadic'in bir salın. Çünkü hocanın bir şikayeti yok. İkisinden de memnun. Dzeko ve Tadic'ten şu anda Fenerbahçe'ye daha iyisi gelebilir mi? Şu aşamada hayır. Ben anlamıyorum bazen."

Haberin Devamı