Fenerbahçe Senad Ok: Tolgay hayal kırıklığı

Senad Ok: Tolgay hayal kırıklığı

15.04.2019 - 14:56 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi muhabirleri Senad Ok ve Nevzat Dindar, F.Bahçe-Galatasaray derbisini Skorer TV'de masaya yatırdı.

Senad Ok: Tolgay hayal kırıklığı

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Kadıköy'de randevusundan kazanan çıkmadı: 1-1. Dev derbinin ardından Milliyet Gazetesi muhabirleri Senad Ok ve Nevzat Dindar iki takımı değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte Senad Ok'un yorumları: "'Ersun hocanın acilen popülist söylemleri bırakması lazım. Ersun hoca sistemi bozdu. Gayet net bir düzen var. Ankaragücü atak yapamadı. Hasan Ali F.Bahçe oyun oynamadığı için kart gördü. Bir kaos başladı. Sen önce topunu oynamaya çalıştı. Ersun Yanal rakibine önlem almaya çalışıyor. 'Fenerbahçe savunma yapmaz yaptırır diyorsun' sen savunma yapıyorsun.

"Tolgay hayal kırıklığı"

Tolgay oyunuyla zannediyorsun ki iyi oynuyor ama seni kandırıyor. Sağa ver, sola ver. Şut atar mı? Atmaz. Asist yapar mı? Yapmaz. Tolgay'ın ofansif yönü de yok. Benim için hayal kırıklığı.

Alper Potuk Ersun Yanal'ın eski oyuncusu. Eskişehir'de iken birlikte çalışmışlardı. Alper o dönem müthiş oyuncuydu. Hoca geçmişte kalmış. Tolgay'ı da Trabzon'dan beri istiyor. Alper'i oyuna aldığın an rakibin direnci artıyor, tribünün enerjisi düşüyor. Ayew güçlüdür. Ayew'i alacaksın. Daha tehditkar. Alper rakibi korkutmuyor. Takım kötü giderken saç stilini değiştirmen taraftarın tepkisini çekiyor. Önce topunu oyna sonra saçınla başınla uğraş.

Haberin Devamı

Dindar'ın yorumları ise şöyle: "Diagne ilk yarıda etkiliydi. Hasan Ali'nin atıldığı pozisyonda başroldeydi. Ancak derbinin ikinci yarısında büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Vergisiyle birlikte bonservisine yaklaşık 14.8 milyon euro ödendi. G.Saray'ın yeni sezon planlamasında Diagne olacak mı? Bu sorunun cevabı merak konusu. Senegalli oyuncunun satılması konusu bile içerde konuşulmaya başlandı. 2-3 milyon euro teklif gelirse belki de satışı gündeme gelebilir."

"Şu an ikincilik bile sıkıntılı"

G.Saray'da temel problemler devam ediyor. 2 tane forvet transferlerine rağmen çok fazla etkileri yoktur. Şu an ikincilik bile sıkıntılı. Fikstür zor. Zorlu periyot başladı. G.Saray teknik kadrosu da yönetimi de bunu konuşuyor. Bence F.Bahçe maçı, G.Saray'da yeniden kenetlenmeyi sağlayabilir. Bazen krizler fırsat da olabilir."