Beşiktaş SENDEN ÜMİDİ KESECEĞİM

SENDEN ÜMİDİ KESECEĞİM

28.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İbrahim Toraman'ın, "Artık bir gol at, bir maç kurtar. Sana inancım bitmek üzere" dediği Batuhan, "1-2 hafta içinde toparlanacağım" şeklinde konuşarak kaptana söz verdi.

SENDEN ÜMİDİ KESECEĞİM

BEŞİKTAŞ’A sezon başında 1 yıllığına kiralık olarak gelen ve aylık 90 bin TL maaş alan Batuhan Karadeniz, sezonun geride kalan bölümünde kendisine inananları hayâl kırıklığına uğratmıştı. Bu sezon 9 maçta forma giyen ancak sadece Karabük maçında 1 asist yapabilen genç oyuncu, son olarak Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Ofspor maçında da bekleneni veremeyince teknik direktör Samet Aybaba’nın gözünden düşmüş ve o karşılaşma sonrası siyah-beyazlıların oynadığı 4 mücadelede de 18 kişilik kadroya bile girememişti.

Haberin Devamı

‘ÜZÜLÜYORUZ’

BUGÜN A.Gücü ile oynanacak olan kupa maçında tecrübeli çalıştırıcıdan şans bekleyen Batuhan, antrenmanda koşu yaparken İbrahim Toraman’ın yanına gitti ve ikili bir süre sohbet etti. Tecrübeli oyuncu, Batuhan’a “Artık bir gol at, bir maç kurtar. Senden ümidi keseceğim, sana olan inancım bitmek üzere” dedi. 21 yaşındaki oyuncu ise “1-2 hafta içinde toparlanacağım” diyerek kaptana, takıma katkı yapmaya başlayacağının sözünü verdi.
ÖTE yandan İbrahim Toraman, Batuhan’la ilgili olarak şu açıklamaları da yaptı: “Eğer A.Gücü maçında görev alır ve kendini gösterirse hocamız onu diğer maçlarda da kullanmaya başlayacaktır. Çünkü hoca, Batuhan’ı kadro dışı bırakmak istemiyor. Hepimiz Batuhan’ın durumuna üzülüyoruz.”

Haberin Devamı

AYBABA SİLDİ!
KADROYA giremediği son 4 maç öncesi neredeyse tüm maçlarda forma şansı bulmasına karşın etkili olamayan Batuhan, Ofspor karşılaşmasında teknik direktör Samet Aybaba’nın sabrını taşırmıştı. Oyundan çıkardığı her futbolcusunu kulübenin önünde tebrik edip sarılan deneyimli çalıştırıcı, Karadeniz ekibiyle yapılan maçın 64. dakikasında Oğuzhan ile değiştirdiği Batuhan’ın yüzüne bile bakmamış ve sonrasında genç golcüyü kadroya bile almamıştı.

Bu kez kadroya girmeyi başardı

BEŞİKTAŞ’IN?oynadığı son?4 maçta ilk 18’e dahi giremeyen Batuhan Karadeniz, bugünkü A.Gücü karşılaşmasının kadrosuna dahil edildi. Sağ dizindeki ağrılar nedeniyle idmanlara çıkamayan Manuel Fernandes ve kırmızı kart cezalısı Hugo Almeida ise kampa dahil edilmedi.