Skorer ‘Şener varsa ben yokum’

‘Şener varsa ben yokum’

13.10.2010 - 01:58 | Son Güncellenme:

İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’da başkan adayı olmadığını açıkladı

‘Şener varsa ben yokum’

Trabzonspor'da kongre rüzgârı sürerken, liste hazırladığı yönünde haberler çıkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Radyospor’a, “Sadri Şener aday olacağını açıkladığı için aday olmuyorum” dedi.
Yönetimi ve Şener’i eleştiren Hacıosmanoğlu, “Sadri Şener, Beşiktaş’ı yenince aday olacağını söyledi. Evet kadrom hazır. Ancak Şener adaylığını açıkladığı için ben yokum. Trabzonspor kaos içinde ve kulübü yönetenler hâlâ adaylar. Demek ki takımı kullanmaya devam edecekler. Ancak inşallah Sadri Şener tekrar başkan seçilir. O zaman Şener ve ekibini seçenler büyük pişmanlık yaşayacaklar” diye konuştu.
Alanzinho'nun bonservis parasının Gürcistan üzerinden gittiğini vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Para neden direkt Norveç ekibine gönderilmedi. Şenol Güneş, Makukula'yı alın diyor, onlar, kara paranın aklandığı ülkelerin başında gelen Ukrayna'dan Jaja'yı alıyorlar. Bunlar araştırılmalı" dedi.


‘Rivaldo'ya benziyorum’
Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Jaja, takıma bir an önce katkı sağlamak için sabırsızlandığını söyledi, “Oyun tarzı olarak Rivaldo'ya benziyorum ve kendimi ona benzer bir futbolcu gibi hissediyorum. Burada bana gösterilen sıcaklığa cevap vermek istiyorum. Borcumu ödeyeceğim” dedi.

Yazarlar