Beşiktaş Şenol Fidan'dan Caner Erkin açıklaması!

Şenol Fidan'dan Caner Erkin açıklaması!

26.01.2020 - 19:06 | Son Güncellenme:

Beşiktaş teknik sorumlusu Şenol Fidan, Göztepe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Caner Erkin ile ilgili olarak "Caner çok maç oynadı ve yük aldı. Arka adalesinde problem vardı" dedi.

Şenol Fidandan Caner Erkin açıklaması

Beşiktaş teknik sorumlusu Şenol Fidan, Göztepe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Buraya moral bulmak için gelmiştik"
"Sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Buraya moral bulmak için gelmiştik ama Göztepe'nin yarattığı ambiyansla 15-20 dakika bize baskı uygulayacağını da biliyorduk. Oyunda ortaktık, iyi mücadele etti oyuncularımız. Hakem enteresan. Son 4-5 maçtır hakem arkadaşlar bize bir şeyleri vermemek için direniyorlar gibi, bunu niyet olarak söylüyorum. Maç içinde ilginç pozisyonlar var."

"Gökhan sabah kahvaltıya kalkamadı"
"Gökhan Gönül kadromuzdaydı. Dün idmana çıkmamıştı, buna rağmen oynatmayı düşünüyorduk. Sabah kahvaltıya kalkamadı. Bunun üzerine Douglas ile motivasyon konuşması yaptık. Daha sağlıklı olduğu için onu oynattık."

Muhabirin "Sol bekte Caner Erkin'in yerine Rıdvan oynadı. Kararınızın sebebi nedir?" sorusuna Fidan : "Caner çok maç oynadı ve yük aldı. Arka adalesinde problem vardı. Tabiri caizse jantta gidiyordu. Fiziksel ve mental anlamda diri oyuncularla başlamak istedik." yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Fidan, müsabakada ilk 11'de şans verdiği Rıdvan Yılmaz'ın performansının iyi olduğunu belirterek, teknik direktörlük görevi için kendisine herhangi bir süre verilip verilmediğinin sorulması üzerine şunları kaydetti: 

"Beşiktaş'ın eski futbolcusuyum. Bize ne görev verilirse onu yapmaya geldim. Şu anda konuşulan hiçbir şey yok. Önemli olan Beşiktaş'ın başarısıdır. Beşiktaş'ı nasıl iyi yerlere götürürüz diye düşünüyoruz. Geçen hafta yaşadığımız şok olaydan sonra takımın üstünden reaksiyon olur diye düşünüldü sanırım. Görev verilirse devam ederim ancak tabii ki bütün karar yönetimin."

 

 
Yazarlar