Beşiktaş Şenol Güneş kararını verdi! İşte takımda kalmasını istediği isimler

Şenol Güneş kararını verdi! İşte takımda kalmasını istediği isimler

29.03.2023 - 15:07 | Son Güncellenme:

Yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, takımda kalacak oyuncuların planlamasını yapıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, bu doğrultuda takımda kalacak isimleri açıkladı. İşte haberin detayları...

Şenol Güneş kararını verdi İşte takımda kalmasını istediği isimler

Şenol Güneş yönetiminde yoluna devam eden Beşiktaş, bu sezona iyi bir başlangıç yapamamıştı. Valerien Ismael ile girilen 2022-2023 sezonunda istediği sonuçları elde edemeyen siyah-beyazlı ekip, kısa süre içerisinde Şenol Güneş'i göreve getirdi. Tecrübeli çalıştırıcıyla iyi bir çıkış yakalayan Kara Kartal, yeniden şampiyonluk potasına girdi. Bu sezonu en iyi noktada bitirmek isteyen Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına da şimdiden başladı. Şenol Güneş yönetimindeki siyah-beyazlılarda dikkat çeken isimler ile sözleşme imzalanacak. İşte o isimler...

Haberin Devamı

GHEZZAL DERBİ İÇİN 90 DAKİKAYA HAZIR

Kara Kartal'ın yıldız kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, siyah-beyazlı formayla ilk 11'deki yerine İstanbulspor karşılaşmasıyla birlikte dönüş yapmıştı. Ayak tabanı ve kasık bölgesindeki sorunlarının atlatması sonrasında milli arada takım izinliyken bile çalışmalarını sürdüren Cezayirli oyuncu, Fenerbahçe derbisine özel olarak hazırlanıyor. Son olarak yeni saç stiliyle dikkat çeken Ghezzal, Fenerbahçe karşılaşmasına kadar form olarak 90 dakika sahada kalabilecek duruma gelecek. İstanbulspor mücadelesinde oyuna ilk 11'de başlasa da 63. dakikada yerini Redmond'a bırakan Ghezzal, Kadıköy'de oynanacak dev müsabakada oyunun son anına kadar görev yapabilecek.

Şenol Güneş kararını verdi İşte takımda kalmasını istediği isimler

DELE ALLI'NIN TEDAVİSİ BAŞLADI

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Futbol A Takımımızın (23 Mart) gerçekleştirdiği antrenmanda sağ uyluk bölgesinde ağrı hisseden futbolcumuz Dele Alli’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk üst adalesinde (Rectus Femoris) kısmi yırtık ve kanama saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

4 YILDIZLA YOLA DEVAM

Milli ara öncesi Süper Lig’de 3’te 3 yapan Beşiktaş’ta gelecek sezona ilişkin çalışmalar devam ediyor. Sözleşmeleri bitecek olan Kevin Nkoudou, Dele Alli ve Atiba Hutchinson’u gözden çıkaran Teknik Direktör Şenol Güneş; Cenk Tosun, Arthur Masuaku, Nathan Redmond ve Tayfur Bingöl’ün gelecek sezonun kadrosunda yer almasını istiyor. Bir gole daha katkı yaparsa kaptan Cenk Tosun’un sözleşmesindeki 1 yıllık uzatma opsiyonu aktif hale gelecek.

Şenol Güneş kararını verdi İşte takımda kalmasını istediği isimler


MLS ekibi Chicago Fire’dan gelen resmi teklifi geri çeviren deneyimli golcü kariyerine kesin olarak Beşiktaş’ta devam edecek. İki maçta daha ilk 11’de forma giyerse Masuaku’nun 2,2 milyon euroluk satın alma koşulu da yerine gelmiş olacak. Kartal, Demokratik Kongolu sol bekle yıllığı 1,3 milyon eurodan 3 senelik sözleşme yapacak. 1,5 milyon euro satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Tayfur Bingöl için Alanyaspor’la sezon sonu masaya oturulacak.

Siyah-beyazlılar opsiyonu 1 milyon euro düzeyine çekerek Tayfur’un bonservisini almayı hedefliyor. Teknik patron Şenol Güneş, Redmond’un da kadroda tutulmasını istiyor. Siyah-beyazlılar sözleşmesi sezon sonu bitecek İngiliz futbolcuyla anlaşma zemini arayacak. Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Redmond’a yeni imza attırılacak. Ancak 29 yaşındaki futbolcu, Premier Lig’e dönmeye de sıcak bakıyor. Redmond’un iyi bir teklif alması durumunda Beşiktaş’a veda ederek ülkesine dönebileceği ifade ediliyor

Haberin Devamı

COLLEY’DEN AİLE BOYU GOL

Afrika Uluslar Kupası elemelerinde Gambiya sahasında Mali’yi 1-0 yendi. Gambiya’yı galibiyete taşıyan golü 79’da Beşiktaşlı Omar Colley kaydetti. Omar’ın golünde asisti Karagümrük’te forma giyen kardeşi Ebrima Colley yaptı. Kamerun ise deplasmanda Namibya’ya 2-1 yenilirken, konuk ekibin tek golünü Aboubakar attı. Bu arada Süper Lig’in 27. haftasında pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş bir günlük iznin ardından gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlı futbolcuların, Şenol Güneş yönetiminde gerçekleşen idmanda, ısınma programından sonra pas çalışmaları üzerinde durduğu aktarıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın taktik ağırlıklı çalışmalarla tamamlandığı kaydedildi.

Haberin Devamı